Λουλουδοπόλεμος στην πρεμιέρα Οικονομόπουλου- Γονίδη! Φωτογραφίες

Έναν διαφορετικό “πόλεμο” έζησε ο Νίκος Οικονομόπουλος αφού κυριολεκτικά οι θαυμαστές του τον έραναν με γαρύφαλλα στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Fever όπου εμφανίζεται μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και την Κατερίνα Στικούδη!

/
Με νέα εμφάνιση με μουστάκι, ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε για άλλη μια φορά τον καλύτερο τραγουδιστικό εαυτό του στην πρεμιέρα του.

/
Το αποτέλεσμα; “Βροχή” από λουλούδια που απόθεσαν στα πόδια του οι θαυμαστές του!

/
Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε θερμά τους θαμώνες του Fever καλωσορίζοντάς τους σε ένα σχήμα που υπόσχεται διασκέδαση με πολύ τραγούδι!

/
Ο λουλουδοπόλεμος συνεχίστηκε όλο το βράδυ αλλά ο τραγουδιστής δεν φαίνεται να πτοείται! Αντίθετα αφιέρωσε τις επιτυχίες του στο κοινό που τον παρακολούθησε!

/
Οι κοπέλες του μαγαζιού, ντυμένες στα κόκκινα, δεν σταμάτησαν να ραίνουν τον Νίκο Οικονομόπουλο με γαρύφαλλα όλο το βράδυ!

/
Ο πάντα ανατρεπτικός Σταμάτης Γονίδης τραγούδησε παλιά και νέα τραγούδια του από την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά “Δεν μπορεί να μη σου λείπω”.

/
Για τον Σταμάτη Γονίδη αυτή ήταν μια ξεχωριστή πρεμιέρα καθώς επανέρχεται μετά από διακοπή 2 χρόνων στα νυχτερινά δρώμενα!

/
Τι πιο εκρηκτικό από ένα ντουέτο της σέξι-ντυμένη με δερμάτινα-Κατερίνας Στικούδη και του Σταμάτη Γονίδη;

/
Η Κατερίνα έχει πολλά να μάθει πλάι σε έναν βετεράνο της νύχτας όπως ο Σταμάτης Γονίδης, εξ’ ού και το βλέμμα λατρείας προς τον τραγουδιστή!

/
Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της φορώντας ένα ολόλευκο κορμάκι με κρόσια και ψηλοτάκουνα μποτάκια!

/

Read More

And More