Ο. Grigorieva – M. Gibson: Ένα love story που κατέληξε σε ταινία “Κράμερ ενταντίον Κράμερ”

Μετά την τρικυμία λένε, έρχεται η μπουνάτσα (η ήρεμη και γαλήνια θάλλασα). Κάπως έτσι φαίνεται αυτή τη στιγμή η ζωή της πιανίστα και συνθέτη Oksana Grigorieva. Μετά από δύο περίπου χρόνια απίστευτης διαμάχης με τον celebrity αγαπημένο της Mel Gibson, σήμερα μπορεί να βγει για βόλτα με την κόρη τους χωρίς να ανησυχεί για τίποτα. Οι εποχές που περνούσε ατελείωτες ώρες σε δικαστικές αίθουσες αντιδικώντας με τον Mel έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η μικρή τους κόρη μπορεί να έχει και τους δύο της γονείς…

Η μικρή Lucia κρατά τη μαμά της από το χέρι και φαίνεται να μην ενχολείται από τον κρύο καιρό. Με σκουφάκι, όπως άλλωστε και η μαμά, κάνουν βόλτα στη χριστουγεννιάτικη αγορά…

/


Οn the first page… there was happiness

Μια σχέση που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα καταλήξει τόσο άσχημα. Το “κανείς” σχήμα λόγου φυσικά, αφού στην πορεία αποδείχτηκε πως ο διάσημος ηθοποιός έχει σοβαρά προβλήματα με το ποτό και την οξύθυμη συμπεριφορά.
/
Η Oksana είχε ήδη έναν γιο από τη σχέση της με τον επίσης επώνυμο ηθοποιό Timothy Dalton (τον θυμάσαι από το James Bond?), με τον οποίο διατηρεί ακόμη και σήμερα εξαιρετικές σχέσεις. Γνωρίστηκε με τον Mel το 2009 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους απέκτησαν μαζί την όμορφη Lucia.

Σύννεφα στη σχέση τους

/Τα προβλήματα δεν άργησαν όμως να έρθουν. Ήδη τον Απρίλιο του 2010 το ζευγάρι χώριζε, με την Oksana να ασκεί μήνυση κατά του πρώην συντρόφου της για κακοποίηση.

Η δικαστική διαμάχη δεν κράτησε πολύ, με τον Mel Gibson να προσλαμβάνει δεκάδες δικηγόρους στην προσπάθειά του να κερδίσει την δίκη. Τελικά το δικαστήριο απεφάνθη πως ο Mel ήταν απειλή για την Oksana και την κόρη τους, καθώς και για τον μεγαλύτερο γιο της Alexander και εφάρμοσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Μάλιστα το δικαστήριο προέτρεπε την καλλιτέχνη να καταγράφει οποιεσδήποτε τηλεφωνικές συνομιλίες με άσεμνο περιεχόμενο μπορεί να δεχόταν από τον πρώην σύντροφό της. Αυτή η δυνατότητα, επέτρεψε στην Oksana να καταγράψει μια σειρά από τηλεφωνήματα όπου ο Mel της μιλούσε με απερίγραπτο τρόπο.

Ο συμβιβασμός…
Φυσικά τα πράγματα δεν μπορούσαν να μείνουν έτσι επ’ αόριστον, κυρίως γιατί με τα ασφαλιστικά μέτρα ήταν αδύνατο στη μική Lucia να συναντηθεί με τον μπαμπά της. Έτσι πριν από μερικούς μήνες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, η οποία φυσικά περιελάμβανε και χρηματική αποζημίωση για την Oksana που το ύψος της έφτανε τα $750,000. Το πιο σημαντικό όμως από αυτή την τελευταία δικαστική απόφαση ήταν πως το ζευγάρι έβαλε στην άκρη τα μεταξύ του ζητήματα για χάρη της μικρής κόρης του. Συμφώνησαν να έχουν την επιμέλεια της μκρής Lucia από κοινού.

/

Στην φωτογραφία η Lucia, στο αεροδρόμιο του Los Angeles, περιμένει τον μπαμπά της, σε μια από τις πρώτες συναντήσεις μαζί του μετά από ένα διάστημα απουσίας του.

Read More

And More