Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός – Σήκωσε την κούπα στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη, έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό φάιναλ φορ της Εuroleague, αφού ενώ βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους στο 28ο λεπτό, τελικά κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο.
Αλλάζοντας τα δεδομένα κέρδισε με 62-61 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και 15 χρόνια μετά το θρίαμβο της Ρώμης στέφεται για ακόμη μία φορά πρωταθλητής Ευρώπης, σηκώνοντας αυτήν τη φορά την κούπα μέσα στην Πόλη. Από τους κορυφαίους των νικητών ο Παπανικολάου που τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους.

Μετά τη νίκη ακολούθησε μεγάλη γιορτή και το “Σινάν Ερντέμ” πλημμύρισε από οπαδούς των “ερυθρόλευκων”, οι οποίοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά τους αφιέρωναν τη μεγάλη νίκη στους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη.
Παράλληλα, σε κάθε σημείο της Ελλάδας οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν τον άθλο της ομάδας τους. Το Πασαλιμάνι έχει την τιμητική του, αφού χιλιάδες είναι οι οπαδοί των πρωταθλητών Ευρώπης που έχουν κάνει τη νύχτα μέρα με βεγγαλικά.
Ιδιαίτερα χαρούμενες και ενθουσιασμένες με την νίκη των συζύγων τους είναι η Μαρία Τσουρή, που παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η Ολυμπία Χοψονίδου που λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιού της γιορτάζει την διάκριση του συζύγου της και αρχηγού του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη και η σύντροφος του Γιώργου Πρίντεζη, Βιβή Τσιάμη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα γυρίσει από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα σήμερα στις 17:15 το απόγευμα.

Read More

And More