Δ. Ολυμπίου: To πάρτυ γενεθλίων, η πρόβα generale και η νέα της αγάπη! Φωτογραφίες και video

Πάρτυ γενεθλίων και πρόβα generale μαζί με τους φίλους της έκανε χθες το βράδυ στο upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου η Δέσποινα Ολυμπίου. Το TLIFE ήταν εκεί και συνάντησε όλους τους επώνυμους φίλους που βρέθηκαν στο πλευρό της και της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της.

Μπορεί το άγχος των τελευταίων ημερών να ήταν μεγάλο για την Δέσποινα εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας της, ωστόσο μόλις ανέβηκε στη σκηνή όλα ήταν τόσο εύκολα για εκείνη. Με πολύ κέφι, θετική ενέργεια και ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θεατή, η γνωστή ερμηνεύτρια υποδέχτηκε τους φίλους της στο νέο χώρο που θα τραγουδά και με αφορμή τα γενέθλιά της έκανε ένα μεγάλο πάρτυ.
Κάποια στιγμή μάλιστα αφιέρωσε στη νέα της αγάπη , ένα τραγούδι, ερωτικό, γεμάτο νόημα…

Δες το video, την ώρα που οι συνεργάτες της, εύχονται χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της

Ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες, η Δέσποινα ταξίδεψε το κοινό με την μουσική της και αποθεώθηκε από τους επώνυμους φίλους της. Highlight της βραδιά ήταν η τούρτα που της πήγαν στη σκηνή για τα γενέθλιά της και το “Happy Birthday” που της τραγούδησε το κοινό. Η Δέσποινα έκανε πλάκα και ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους λέγοντας: “Σήμερα γιορτάζω για 8η φορά, τα …29α γενέθλια μου”!

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Μαλέλης, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο Λούκας Γιώρκας, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More