Onirama: Το μυστικό που “κρύβουν” τα εκρηκτικά live τους!

Οι Onirama δημιουργήθηκαν το 2000. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι μιλάμε για 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας μέσα στα οποία έχουν καταφέρει να καθιερωθούν όσα ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα της χώρας. Από τα ελάχιστα που έχουν καταφέρει να παραμείνουν ενωμένα, έχοντας κάνει μονάχα μία μικρή αλλαγή στη σύνθεσή τους.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει καθόλου όλα αυτά τα χρόνια είναι η ενέργειά τους στη σκηνή. Κάθε τους live καταλήγει σε ένα ξέφρενο party με πολύ κέφι και πολύ χορό! Αν είχες την ευκαιρία να τους απολαύσεις σε κάποιο από αυτά το ξέρεις ήδη.

Αν όχι, μπορείς να τους δεις στο νέο τους πρόγραμμα να ξεσηκώνουν τους θαμώνες του Cabaret @ Romeo μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Το TLIFE βρέθηκε στην πρεμιέρα της πιο hot συνεργασίας του καλοκαιριού (δες εδώ), ενώ λίγες μέρες νωρίτερα ξεναγηθήκαμε στο χώρο. Κάπως έτσι, συνειδητοποιήσαμε και το μυστικό των επιτυχημένων “live” τους…

Ποιο είναι αυτό; Εκτός από τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, η μοναδικότητα των χώρων που επιλέγουν να εμφανίζονται. Για την ακρίβεια, το γεγονός ότι διαμορφώνουν το κάθε μαγαζί στις δικές τους δυνατότητες και ανάγκες. Θα λέγαμε πώς το “χτίζουν” από την αρχή και μπορούμε να το αποδείξουμε με ντοκουμέντα!

Από το πιο πρόσφατο, που είναι το στέκι της παραλιακής στο οποίο έφεραν ένα αέρα από Cabaret…

Το νέο σχήμα έκανε πρεμιέρα λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του εμφανίσεών τους στο κέντρο της πόλης όπου -για περίπου 6,5 μήνες- παρουσιάζαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα! Σε ένα στέκι που είχε έντονο ιταλικό αέρα παρόλο που ήταν στο Κολωνάκι.

Εκεί, τους είχε συναντήσει και το TLIFE σε μία από τις πρόβες τους!

Στο κέντρο της πόλης όμως τους συναντήσαμε και πριν το Camorra. Σε ένα στέκι που κι εκεί άφησαν το αποτύπωμά τους. Το αγαπημένο σε όλους Cabaret, πλήρως ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος.

Κάνοντας αναδρομή στις εμφανίσεις τους, ξεχωρίζουμε και ένα μαγαζί που τους φιλοξένησε στα βόρεια προάστια. Το Gotham, με σκηνικό που θύμιζε film neo-noir, έγινε hot spot το χειμώνα του 2013 και βρήκε τους αγαπημένους σου Onirama να συμπράττουν με ονόματα έκπληξη on stage!

Δεν ξεσηκώνουν όμως μόνο το κοινό της Αθήνας. Δεν παραλείπουν ποτέ να επισκέπτονται και τη συμπρωτεύουσα. Από τα στέκια της αγαπημένης πόλης του Θοδωρή -είναι άλλωστε η ιδιαίτερη πατρίδα του- δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το Barbarella που τους φιλοξένησε τον περασμένο χειμώνα.

Ξεχωρίζουμε όμως και τις εμφανίσεις τους στο Limani. Κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο talk-of-the-town της Θεσσαλονίκης παρουσιάζοντας μοναδικά live σε έναν χώρο με ιδιαίτερη αισθητική.

Παράλληλα, πραγματοποιούν unplugged βραδιές στην παραλία, κάνουν tour με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και καθιερώνουν το #oniramalive!

Read More

And More