Σίσσυ Χρηστίδου: Απόλαυσε τους Onirama και τον Θοδωρή στη σκηνή! Φωτογραφίες και video

Τα δυο αγόρια της άφησε για λίγο στο σπίτι και απόλαυσε τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τους Onirama στο πιο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ στην παραλιακή, η Σίσσυ Χρηστίδου. Το διάσημο συγκρότημα ξεκίνησε τις unplugged εμφανίσεις του στο Ακάνθους και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.
Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video από τη βραδιά.

Με φόντο τη θάλασσα, ένα δροσερό αεράκι να φυσά, δροσιστικά coctails, οι Onirama ξεσήκωσαν το κοινό και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα.
Ερμηνεύοντας παλιές και νέες τους επιτυχίες, “παίζοντας” πάντα επιδέξια με έξυπνες ατάκες με το κοινό, έμειναν για τουλάχιστον δυο ώρες στη σκηνή, τραγούδησαν, χόρεψαν και έγιναν μια παρέα με τον κόσμο.

Από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού όμως δεν έλειπε και η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον κουμπάρο του ζευγαριού Παύλο Σταματόπουλο και την καλή τους φίλη Ρούλα Σταματοπούλου.

Δες την Σίσσυ Χρηστίδου στα πρώτα τραπέζια:

Μάλιστα, ο Θοδωρής τραγουδώντας τον “Ύμνο των Μαύρων Σκύλων” του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε μια δικιά τους επανεκτέλεση, ρώτησε τον Παύλο αν “στις ζηλιάρες λένε ναι” και έκανε την αγαπημένη του να σκάσει στα γέλια.
Αξίζει να αναφέρουμε όμως, πως μετά τις χειμερινές επιτυχημένες εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Onirama ήρθαν για να μείνουν (σε ένα αριθμό περιορισμένων εμφανίσεων) και να μας “ταξιδέψουν μουσικά” με τις αγαπημένες του επιτυχίες, τα ανατρεπτικά τραγούδια του καινούργιου δίσκου “Μεθυσμένο Τατουάζ” αλλά και τις διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών σε unplugged εκτελέσεις.


Δες φωτογραφίες:

Σίσσυ Χρηστίδου, Ρούλα Σταματοπούλου

Onirama on stage

Σίσσυ Χρηστίδου

Παύλος Σταματόπουλος, Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρής Μαραντίνης

Read More

And More