Orlando Bloom – Miranda Kerr: Χώρισαν μετά από έξι χρόνια!

Έξι χρόνια ζευγάρι και τα τρία τελευταία παντρεμένοι. Η Miranda Kerr και ο Orlando Bloom όμως αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ήταν ένας φιλικός χωρισμός, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ενώ ο ηθοποιός και το μοντέλο βρίσκονται σε διάσταση αρκετούς μήνες. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να αγαπούν, να στηρίζουν και να σέβονται ο ένας τον άλλον. Άλλωστε έχουν μαζί έναν γιο και δεν θα πάψουν ποτέ να είναι οικογένεια!



Δεν είναι όμως το μόνο ζευγάρι του Hollywood που αποφάσισε, ξαφνικά, να χωρίσει! Πρόσφατα, μάθαμε για το διαζύγιο του Richard Gere με την επί 11 χρόνια σύζυγός του, Carey Lowell. Το domino συνεχίστηκε με τον Orlando και την Miranda.

Ο Βρετάνος ηθοποιός και ο άγγελος της Victoria Secret από την Αυστραλία ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2007. Ο γάμος τους έγινε τρία χρόνια αργότερα ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Flynn.

Πρόσφατα εθεάθησαν μαζί ήταν στις αρχές του μήνα ενώ η τελευταία κοινή τους επίσημη εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα του Orlando στο έργο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” στις 19 Σεπτεμβρίου.

Παρόλο που ο χωρισμός τους είναι γεγονός εδώ και αρκετούς μήνες η Miranda μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία του πρώην συζύγου της σε συνέντευξη που έδωσε στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Cosmopolitan.

Read More

And More