Kelly Osbourne: Φόρεσε μπικίνι για να δείξει τα κιλά που έχασε! Φωτογραφίες

Περήφανη για το σώμα και τις ελκυστικές καμπύλες της φαίνεται πως είναι πια η Kelly Osbourne. Η γνωστή ερμηνεύτρια μετά τα 23 κιλά που έχασε από το 2010 και κατάφερε να τα διατηρήσει φορά χωρίς άγχος το μαγιό της και κάνει τις βουτιές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Μπορεί για αρκετά χρόνια να ένιωθε ανασφάλεια για την εμφάνισή της και όπως είχε πει και η ίδια πριν από περίπου ένα χρόνο σε συνέντευξή της, να μην είχε φορέσει ποτέ μπικίνι, τώρα όμως φαίνεται πως είναι πιο περήφανη από ποτέ για το κατόρθωμά της.
Ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, η Osbourne κατάφερε να χάσει περίπου 23 κιλά και να αποκτήσει το σώμα που επιθυμούσε. Έχοντας καταφέρει μάλιστα να διατηρήσει το επιθυμητό της βάρος, πήγε το περασμένο Σάββατο για μπάνιο με τον αδελφό της Jack και τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη Χαβάη.
Χωρίς μακιγιάζ και φορώντας ένα neon πράσινο μπικίνι, η Kelly απόλαυσε τον ήλιο και τα παιχνίδια στη πισίνα, δείχνοντας ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη. Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail, απαθανάτισε την νεαρή celebrity την ώρα που έκανε τις βουτιές της.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More