Στο νοσοκομείο η Kelly Osbourne – Λιποθύμησε την ώρα της εκπομπής της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Kelly Osbourne, που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής της Fashion Police στο E! Entertainment. Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή ένιωσε μια αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Η Kelly ήταν στο πλατό με την Joan και τη Melissa Rivers, όταν ξαφνικά άρχισε να μην αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να πέσει από την καρέκλα της. Ευτυχώς στο κοινό ήταν ένας γιατρός που έσπευσε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια ανέκτησε τις αισθήσεις της, αλλά ένα ασθενοφόρο έφθασε στο στούντιο και την μετέφερε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

“Η Kelly λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής της. Θα μείνει τη νύχτα στο νοσοκομείο για να την παρακολουθούν οι γιατροί. Είναι ξύπνια, έχει τις αισθήσεις της και η κατάστασή της είναι σταθερή”, είπαν οι γιατροί.
Θέλοντας να καθησυχάσει μάλιστα τους θαυμαστές της ανέβασε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε στο Twitter:
“Σας ευχαριστώ όλους για τις θερμές ευχές σας. Ναι, έπαθα μια κρίση και οι γιατροί προσπαθούν τώρα να καταλάβουν για ποιο λόγο συνέβη αυτό”.

Read More

And More