Η Χ. Αλούπη απευθείας από την Καλιφόρνια, περιγράφει στο TLIFE όσα έζησε την βραδιά των Oscar!

H 85η απονομή των βραβείων Oscar είχε απ’ όλα! Το TLIFE σου μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στην σκηνή του Dolby Theatre αλλά και όσα συνέβησαν στα παρασκήνια. (Κάνε κλικ εδώ για να δεις το live της λαμπερής βραδιάς). Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της βραδιές (δες εδώ τι φόρεσαν στα βραβεία) δεν έλειψε και το ελληνικό στοιχείο. Στο Hollywood της Καλιφόρνια ήταν και η δική μας Χριστίνα Αλούπη η οποία μας μεταφέρει, λίγες ώρες μετά την τελετή, τις πρώτες της εντυπώσεις!

Η Χριστίνα βρέθηκε στην τελετή, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως ανταποκρίτρια του Greek Reporter. (δες τις προετοιμασίες της πριν τα Oscar) Με ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου περπάτησε το κόκκινο χαλί και είδε από κοντά όλους τους αγαπημένους σου star.

“Φέτος η προσέλευση των media αλλά και του κοινού ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά”, περιγράφει στο TLIFE. “Δεν έπεφτε καρφίτσα! Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και μεγάλα δίκτυα δεν κατάφεραν να πάρουν συνεντεύξεις από όλους τους star. Πολύς κόσμος και λίγος χρόνος!”, συνεχίζει.

Η Χριστίνα μας μιλάει και για τα ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του περιστατικού στα φετινά βραβεία Grammys (δες εδώ την απονομή των μουσικών βραβείων) που αναστάτωσε ολόκληρο το Hollywood. O Ουκρανός Vitalii Sediuk κατάφερε να περάσει χωρίς καμία διαπίστευση απαρατήρητος από τους άνδρες της ασφάλειας, να μπει στο χώρο που φιλοξενούσε τα βραβεία, να ανέβει στη σκηνή μαζί με την Jennifer Lopez, να αρπάξει το μικρόφωνο και να ευχαριστήσει για το βραβείο της Adele την ώρα που εκείνη ανέβαινε στη σκηνή.

“Όλο το βράδυ καθόταν πίσω από τον Justin Timberlake και κανείς δεν τον πήρε είδηση”, μας εξηγεί. Και συνεχίζει: “Στο τέλος πέρασε τη βραδιά στη φυλακή. Μετά από αυτό όλοι οι star ανησύχησαν για την σωματική τους ακεραιότητα αφού οποιοσδήποτε επικίνδυνος θα μπορούσε να βρεθεί πολύ εύκολα δίπλα τους. Τα μέτρα ασφάλειας λοιπόν στα φετινά Oscar ήταν περισσότερα αυξημένα από ποτέ.”

Σαν γυναίκα δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στις εμφανίσεις των star για τις οποίες, όπως μας λέει, περίμεναν όλοι να προτιμήσουν έντονα χρώματα αλλά τελικά διάλεξαν ουδέτερα και παστέλ φορέματα. “Από τις πρώτες στο κόκκινο χαλί κατέφθασε η αδικημένη για πολλούς Jessica Chastain που ήταν πραγματικά από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες φέτος. Είναι λατρεμένη εδώ η Chastain! Συνοδευόταν από την γλυκύτατη γιαγιά της.”

Ποια όμως θεωρεί η Χριστίνα ως πιο καλοντυμένη; “Οι πιο εκθαμβωτικές και καλοντυμένες γαι μένα ήταν η Chastain, η Jennifer Lawrence (δες εδώ την άτυχη στιγμή της τούμπας της) και η Naomi Watts. Επίσης, την παράσταση έκλεψε η Charlize Theron με το κοντοκουρεμένο μαλλί της το οποίο είχε ξυρίσει πριν από τρεις μήνες για τον ρόλο που ερμηνεύει στην καινούρια της ταινία η οποία βέβαια δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Είναι πραγματικά εκθαμβωτική αν και η επιλογή της τουαλέτας της δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, μου θύμισε το φόρεμα της Ann Hathaway στις Χρυσές Σφαίρες (δες εδώ την συγκεκριμένη εμφάνιση). Ασφαλής πολύ και η ενδυματολογική επιλογή της Hathaway που άλλαξε γνώμη για το φόρεμα που φορούσε τρεις ώρες πριν τα βραβεία.”

Ποιος από τους άντρες της άρεσε περισσότερο; “Οι άντρες είναι πιο αναμενόμενοι στις ενδυματολογικές τους επιλογές αλλά αξίζει να αναφέρω πόσο κομψός ήταν ο Daniel Dey Louis, ο Ben Affleck, ο Bradley Cooper και ο George Clooney, ως συνήθως. Ο Affleck δε, έφτασε στο κόκκινο χαλί σχεδόν τελευταίος και φάνηκε σαν να ήθελε να αποφύγει τις πολλές συνεντεύξεις, ίσως επειδή ήθελε να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με το αν αδικήθηκε που δεν ήταν υποψήφιος για Oscar σκηνοθεσίας. Δικαιώθηκε βέβαια κερδίζοντας στην κατηγορία καλύτερης ταινίας.”

Ποιος έφτασε τελευταίος στο κόκκινο χαλί; “Η Kirsten Stewart έφτασε τελευταία με πατερίτσες (δες εδώ φωτογραφίες από την άφιξη) και προσπάθησε επίσης να αποφύγει τις πολλές δηλώσεις και συνεντεύξεις, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά στο κόκκινο χαλί.”

“Επίσης έκπληξη ήταν η εμφάνιση της Jennifer Aniston στα φετινά βραβεία με τον αρραβωνιαστικό της. Ήταν λαμπερή στην κόκκινη τουαλέτα της και φυσικά το πρώτο πράγμα που ακούστηκε με το που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ήταν ότι για να έρθει η Aniston δεν θα δούμε την Angelina φέτος. Ήταν αρχικά πολύ σφιγμένη αλλά μετά χαλάρωσε και πόζαρε με περισσότερη άνεση”, μας εξηγεί η Χριστίνα. (δες εδώ την εμφάνιση της ηθοποιού)

Ποιες είναι όμως οι εντυπώσεις της από την βραδιά; “Φέτος, ότι ακουγόταν στα πηγαδάκια του Hollywood έτσι και έγινε. Όσον αφορά το ποιοι κέρδισαν τα Oscar καμία έκπληξη δεν υπήρχε. (δες εδώ όλους τους νικητές) Αν και πολλοί εδώ είπαν ότι ίσως η Jennifer Lawrence και το Argo δεν ήταν οι πιο κατάλληλες υποψηφιότητες για να πάρουν τα Oscar καλύτερου γυναικείου και καλύτερης ταινίας. Η τελετή σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά, χωρίς πολλά απρόοπτα και χωρίς ιδιαίτερα συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο. Ίσως με εξαίρεση τον Ben Affleck και τη σύζυγό του Jennifer Garner που έκλαιγε την ώρα που ο Affleck έπαιρνε το βραβείο του.”

Read More

And More