Βραδιά Oscars στο TLIFE! Σχολίασε Live και δες μαζί μας όλα όσα συμβαίνουν στη φετινή απονομή

Η μεγάλη βραδιά της φετινής απονομής των Oscars ξεκίνησε και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Dolby Theater (πρώην Kodak Theater) και την οικοδέσποινα της 86ης απονομής Ellen De Generes.
Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, εντυπωσιακές βραβεύσεις και ο πολυπόθητος θείος Oscar βρίσκονται σε αναμονή για να τους απολαύσεις…
Το TLIFE φόρεσε επίσημο ένδυμα και θα είναι εδώ με ένα μοναδικό live news event για να σου μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στη μαγική βραδιά.

Angelina Jolie, Brad Pitt

Αν θέλεις να δεις φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί με τους celebrities που θα εμφανιστούν εκεί, ό,τι γίνεται στα παρασκήνια, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στην φετινή απονομή των Οscars δεν έχεις παρά να μπεις στην παρέα μας.
Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις μαζί μας τη μαγική βραδιά των Oscars σαν να είσαι εκεί, και να σχολιάσεις όλα όσα συμβαίνουν συντονίσου στο TLIFE.

Charlize Theron

Ψήφισε τους αγαπημένους σου υποψήφιους για α’ αντρικό και α’ γυναικείο ρόλο, καθώς και την καλύτερη ταινία στο poll του TLIFE (Μπες εδώ για να ψηφίσεις)!
Ενώ, πάρε μια γεύση από όλη την προετοιμασία των Oscars στην ειδικά διαμορφωμένη “οσκαρική” σελίδα του TLIFE

Read More

And More