Oscar 2013: Οι προετοιμασίες και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Σε πυρετώδεις προετοιμάσεις βρίσκονται οι διοργανωτές των 85ο Όσκαρ που θα πραγματοποιηθούν απόψε και θα έχεις τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσεις live μέσα από το Tlife!

Δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας,οι υπεύθυνοι αύξησαν την ασφάλεια λόγω του κύματος της βίας που πρόσφατα κατέκλυσε την Αμερική. Το LAPD παίρνει πάντα μέτρα για να εξασφαλίσει την εκδήλωση και να πραγματοποιήθει χωρίς κάνενα πρόβλημα η πιο λαμπρή τελετή απονομής ταινίας του κόσμου! Οι πηγές του ΤMZ, λένε πως μετά τα τελευταία γεγονότα οι αρχές θα είναι σε επιφυλακή.

Το Λος Άντζελες είναι έτοιμο να υποδεχτεί την μεγαλύτερη εκδήλωση του έτους. Οι εργαζόμενοι έχουν στρώσει το κόκκινο χαλί και ένα τεράστιο άγαλμα του καθ ‘ομοίωσιν του από τα βραβεία Oscar εγκαινιάστηκε στο χώρο και είναι εκεί για να υποδεχτεί τους λαμπερούς καλεσμένους!

Τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης έκαναν πρόβα για να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα έχουν στην αποψινή βραδιά! Ο Ben Affleck, Νicole Kidman, Jennifer Aniston, και δεκάδες άλλα λαμπερά ονόματα ανέβηκαν στη σκηνή του Dolby

Δες φωτογραφίες από τις ετοιμασίες!

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More