Ποιό είναι το γλύκο κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Σίγουρα είναι από τα πιο γλυκά κοριτσάκια που έχεις δει. Σήμερα είναι μία όμορφη και επιτυχημένη γυναίκα! Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι; Ο λόγος φυσικά για την γοητευτική βουλευτή Εύα Καιλή.

Την γνωρίσαμε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ως παρουσιάστρια. Η αγάπη της για την πολιτική όμως ήταν μεγαλύτερη από την αγάπη της για την δημoσιογραφία.

Η Εύα είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας και στηρίζει πάντα τις απόψεις της. Εννιά χρόνια στην πολιτική η παρουσία της δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητη.

Η όμορφη πολιτικός μιλώντας στο “Ιn Style” ανέφερε τους λόγους που δεν την κάνουν να είναι περήφανη. “Είναι πολλές οι περίοδοι για τις οποίες δεν είμαι περήφανη, αλλά δεν θα φτάσω στο σημείο να πω ότι ντρέπομαι. Ντρέπομαι για ορισμένα περιστατικά τα οποία βλέπω να συμβαίνουν,” δήλωσε η Εύα στο περιοδικό.

Έχει αποβάλλει το μύθο της ξανθιάς; “Αυτή η εικόνα που υπάρχει υπάρχει για να καταρρίπτεται…Πρέπει να αποδείξω, σε κάποιους που με κατηγορούσαν, ότι δεν είμαι ελέφαντας χωρίς να ξέρουν στην ουσία τι έχω προσφέρει” εξομολογήθηκε.

Αισθάνεται τυχερή; “Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Αισθάνομαι τυχερή, μακάρι να φανώ και χρήσιμη”.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στην οικογένεια και αν θέλει να αποκτήσει δικιά της: “Οικογένεια έχω, θα ήθελα και τη δική μου. Ποτέ δεν ήμουν από τις κοπέλες που φαντάζονταν το γάμο τους. Αυτό θα στο βγάλει ένας άνθρωπος.”

Read More

And More