Tο χλιδάτο ξενοδοχείο που θα παντρευτεί ο George Clooney ήταν παλάτι Έλληνα ! Φωτογραφίες

Το χλιδάτο επτάστερο ξενοδοχείο Aman Canal Grande θα φιλοξενήσει αύριο, ημέρα του γάμου τους, τον George Clooney και την αγαπημένη του Amal Alamuddin. To υπεροπολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Βενετία, κρύβει πίσω του μια υπέροχη ιστορία και μάλιστα ελληνική, αφού το παλάτι το οποίο μετά έγινε ξενοδοχείο, ανήκε σε Έλληνα ο οποίος λεγόταν Παπαδόπουλος. Μέσα μάλιστα υπάρχουν ακόμα πίνακες της οικογένειας Παπαδόπουλου.

Το palazzo Papadopoili όπως λεγόταν πριν γίνει Aman Grande Canal, έχει μεγάλη ιστορία που ξεκινάει από το 1550 που χτίστηκε αλλά στα χέρια της οικογένειας Παπαδόπουλου ήρθε το 1864. Το αγόρασαν τα αδέλφια Άγγελος και Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πατρεύτηκε μια πλούσια βενετσιάνα, την Μανταλένα Αλντομπραντίνι, η οποία καταγόταν από μια από τις πιο γνωστές και πλούσιες οικογένειες της Βενετίας. Το παλάτι ήταν το πρώτο στην πόλη που είχε ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο και ασανσέρ! Τα πιο χλιδάτα πάρτυ έγιναν στο Palazzo Papadopoli, το οποίο έγινε ξενοδοχείο πριν από ένα χρόνο.


Το διάσημο ζευγάρι θα μείνει στην πεντάστερη σουίτα του ξενοδοχείου. Η τιμή των δωματίων ξεκινά από τα 1200 ευρώ και φθάνει στα 4.000 ευρώ την ημέρα.





Read More

And More