Ακόμα μία star μιλάει θετικά για την Ελλάδα! Η G. Paltrow τονίζει την προσφορά της χώρας στην ανθρωπότητα

Όλο και περισσότερους υποστηρικτές αποκτά τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα παρόλο που μέσα στο 2011 δέχτηκε πάρα πολλά αρνητικά σχόλια και κριτικές από τα διεθνή ΜΜΕ. Οι star του Hollywood πάντως στέκονται στο πλευρό της χώρας μας, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό τςη βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού Gwyneth Paltrow.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” η ηθοποιός τονίζει ότι όλοι όσοι κατηγορούν την Ελλάδα για την κρίση που περνά να είναι πιο γενναιόδωροι μαζί της. “Η Ελλάδα έχει μια μακρά ιστορία την οποία εμείς ως οικογένεια τιμούμε, μιας και ο άνδρας μου σπούδασε και επομένως γνωρίζει Αρχαία Ελληνικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Gwyneth

Ο σύζυγός της είναι ο frontman των Coldplay, Chris Martin και έχει σπουδάσει στο University College του Λονδίνου, Ιστορία των Αρχαίων Πολιτισμών και μιλάει πολύ καλά τα Αρχαία Ελληνικά.

“Ο τόπος αυτός έδωσε αξίες και όρισε ιδανικά. Απέναντι σε μια χώρα που πρόσφερε σημαντικά πράγματα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα οφείλουμε να είμαστε περισσότερο γενναιόδωροι”, συνέχισε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι αγαπά τόσο πολύ τον ελληνικό πολιτισμό που πέρσι τον Ιούνιο όταν ήταν να προσλάβουν δάσκαλο για τα παιδιά τους, έθεσαν ως απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να γνωρίζει άριστα και να μιλά ελληνικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει στενή φιλία και μάλιστα πρώτης γραμμής με την Μαρί Σαντάλ. Ακόμα ένας λόγος να αγαπά την Ελλάδα!

Το να στηρίζουν star του Hollywood την χώρα μας δημόσια είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι star αυτοί έχουμ μεγάλη δημοτικότητα. Η Gwyneth έχει μεγάλο ρεύμα αφού μόνο στο λογαριασμό της στο twitter έχει πάνω από 550.000 followers ενώ η επισκέψιμότητα στο blog της αγγίζει το 1 εκατομμύριο.

Read More

And More