Gwyneth Paltrow – Chris Martin: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν!

Τον περασμένο Μάρτιο έπεσε σαν βόμβα η είδηση ότι χωρίζουν ύστερα από 11 χρόνια γάμου και 2 παιδιά. Τώρα, πηγές από το περιβάλλον τους ισχυρίζονται ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο να τα ξαναβρούν.

Ο λόγος για τον Chris Martin και την Gwyneth Paltrow που φαίνεται ότι μετά το διαζύγιο περνούν πιο καλά μαζί από όσο όταν ήταν παντρεμένοι!

/

Οι κοινές τους εμφανίσεις μετά το χωρισμό τους ήταν πολυπληθείς. Όπως φέρεται να είπε κάποιος από το περιβάλλον τους “παρά το ότι είναι πολύ διαφορετικοί είναι περίπτωση ζευγαριού που δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλον”.

Και όλα αυτά λίγες μόνο μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η Chris χώρισε από τη νέα του αγαπημένη Jannifer Lawrence, με την οποία ήταν ζευγάρι μόλις δύο μήνες.

Μάλιστα δεν έχουν κατατεθεί επίσημα χαρτιά διαζυγίου ούτε καν έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου πράγμα που κάνει το περιβάλλον τους να πιστεύει ότι οι πιθανότητες να τα ξαναβρουν είναι πολύ μεγάλες.


Ο Chris Martin χαιρετά τη γυναίκα και τα παιδιά του που φεύγουν από εστιατόριο του Χόλιγουντ όπου απόλαυσαν όλοι μαζί το γεύμα τους, μόλις την Πέμπτη.

Μόλις πριν λίγες ημέρες Chris και Gwyneth παραβρέθηκαν στο ίδιο gala όπου η ηθοποιός παρουσίασε τον τραγουδιστή στη σκηνή προσφωνώντας τον με πολύ τιμητικά και τρυφερά λόγια ως “ο πατέρας της χρονιάς”.

Ο χρόνος θα δείξει!

Read More

And More