Συνεργάτης του πανελίστα της πρωινής εκπομπής που απήγαγαν μιλά αποκλειστικά στο TLIFE!

Τις χειρότερες στιγμές της ζωής του φαίνεται πως πέρασε γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, ο οποίος έπεσε στα χέρια απαγωγέων στις 24 Ιουνίου. Ο 27χρονος έμεινε φυλακισμένος για 16 ημέρες, ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα από την μητέρα του.

Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτη του 27χρονου: “Τον περιμέναμε να έρθει στη δουλειά, στις 06:30 το πρωί όπως γινόταν καθημερινά και δεν ήρθε ποτέ. Πολύ κοντινός του άνθρωπος που είχε χάσει τα ίχνη του, πήρε τηλέφωνο συντελεστή της εκπομπής και αναρωτήθηκε που βρίσκεται ο δημοσιογράφος κι αν έχει φτάσει στην εργασία του. Όταν έμαθε ότι δεν ήρθε ούτε στη δουλειά κατάλαβε ότι συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό. Τότε επικοινώνησε με το σπίτι του κι έμαθε από τους γονείς του τι συμβαίνει.

Οι ίδιοι ζήτησαν να μην μάθει κανείς τίποτα για την ασφάλεια του παιδιού τους. Στη συνέχεια οι συντελεστές της εκπομπής επικοινωνούσαν με τους γονείς του για να μαθαίνουν νέα του. Φυσικά δεν διέδωσαν την κακιά είδηση σε κανέναν αν και τη γνώριζαν τόσο καιρό. Στη συνέχεια ήρθε η μητέρα του στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί όλο αυτό που γινόταν με τους απαγωγείς.

Είναι αρκετά ευκατάστατη οικογένεια και όπως μαθεύτηκε κατέληξε να δώσει το ποσό των 700.000 ευρώ για να μην κινδυνέψει περισσότερο ο γιος τους. Οι απαγωγείς τον άφησαν ελεύθερο κάπου στο Μενίδι. Η αλήθεια είναι ότι γνώριζαν αρκετοί ότι ο Κύπριος δημοσιογράφος είναι ευκατάστατος.

Στη συνέχεια είχε δώσει και η αστυνομία εντολές να μην πουν πουθενά οι συντελεστές τι συμβαίνει, ώστε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στην εκπομπή προφασίζονταν ότι ο δημοσιογράφος λείπει εξαιτίας σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Ευτυχώς τώρα είναι καλά.”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Espresso” οι δράστες ήταν τέσσερις. Όταν ο 27χρονος κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει στο κανάλι όπου εργάζεται και λίγο πριν φτάσει στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, έπεσαν πάνω του τον ακινητοποίησαν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τώρα ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.

O δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή “όσο υπάρχουν άνθρωποι”

Δες το βίντεο

Read More

And More