O Πάνος Καλλίδης στο TLIFE! Ο γάμος του με την μητέρα των παιδιών του και ο μεγαλύτερος φόβος του!

Μπορεί όταν ανεβαίνει στην πίστα να γίνεται χαμός από κάτω, ο κόσμος να σηκώνεται να φωνάζει να χορεύει να πετάει λουλούδια, αλλά ναι ο Πάνος Καλλίδης είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος όταν ασχολείται με τα τρία παιδάκια του και την σύντροφο του Λεάννα Μάρκογλου. Είναι δηλαδή εκτός από καλός διασκεδαστής και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης! Είναι και παραδοσιακός άντρας. Πιστεύει ότι ο άντρας του σπιτιού πρέπει να φέρνει τα λεφτά στο σπίτι αλλά και να προστατεύει την οικογένειά του, από όλους τους κινδύνους!


πηγή φωτο Ηello

Τον ρώτησα πολλές φορές αν θα παντρευτεί τη μητέρα των παιδιών του μέσα στους επόμενους μήνες αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα. Αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι τη λατρεύει και ότι τελικά δεν παντρεύεται γιατί πιστεύει ότι “αν παντρευτείς στην εκκλησία, αν μετά τσακωθείς μπορεί και να χωρίσεις… ενώ αν δεν έχεις παντρευτεί δεν κινδυνεύεις να χωρίσεις”. Απόψε ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του, στο Central με τον Γιώργο Τσαλίκη


πηγή φωτο Ηello

Πως είναι η ζωή με τρία παιδιά στο σπίτι; Προλαβαίνεις να τα φροντίζεις; Ή τα κάνει όλα η μαμά τους; Το επαγγελμα του τραγουδιστή είναι πιο εύκολο από άλλα επαγγέλματα. Έχουμε χρόνο. Μπορούμε να βρούμε χρόνο για την οικογένεια και ή τους φίλους μας. Αλλάζεις πάνες στo μωρό; Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ασχολείσαι με τα μωρά σου. Αλλάζω ναι. Βέβαια κάποιες δουλειές στο σπίτι είναι δουλειές της γυναίκας.. Ωχ δηλαδή πιστεύεις ότι όλες τις δουλειές πρέπει να τις κανει η γυναίκα; Είσαι φεμινίστρια; (Γέλια) Ο καθένας τις δικές του δουλειές… Όταν πριν λίγες μέρες ακούστηκε ένας θόρυβος, στην πόρτα, εγώ έτρεξα να δω αν είναι κάποιος κλέφτης…

Τελικά βαφτίζεις το μωρό και παντρεύεσαι τέλος Νοεμβρίου; Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία ακόμα. Ο μικρός είναι σχεδόν ενός έτους. Μέχρι τους 17 μήνες πρέπει να τον βαφτίσουμε αλλά δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Όταν ορίσουμε θα σας το πούμε. Θα γίνει κι ο γάμος; Το παιδί πρέπει να βαφτιστεί όπως και να ΄χε (γέλια). Θα το ανακοινώσεις όταν παντρευτείς δηλαδή; Ναι εξάλλου θα πρέπει να μπει και αγγελία σε εφημερίδα.. Όταν θα γίνει θα σας καλέσω να μοιραστείτε τη χαρά μας.

Εξάλλου ζείτε σαν παντρεμένοι δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή σας Έχω μια δική μου άποψη για το γάμο. Με το γάμο,για θρησκευτικούς λόγους θα αλλάξει η ζωή σου. Με το δικό μου μυαλό το περίεργο, πιο εύκολο είναι να χωρίσεις όταν είσαι στεφανωμένος. Ενώ όταν δεν είσαι παντρεμένος θα βριστείς θα τσακωθείς αλλά δεν μπορείς να πεις σε χωρίζω. Αυτή είναι η άποψή μου.

Σου αρέσει η ταχύτητα. Πριν από λίγο καιρό είχες βγάλει στο inatagram φωτογραφία με τέσσερεις κλήσεις από την τροχαία της Αττικής οδού για υπερβολική ταχύτητα. Σταμάτησες να τρέχεις; Δύσκολο ερώτημα. Προσέχω πάντως περισσότερο. Τα ραντάρ και η τροχαία πιάνουν τόπο. Αυτά τα αυστηρά μέτρα πιάνουν. Ο οδηγός που κάνει την απερισκεψία γιατί δεν το καταλαβαλαβαίνει, μετά τις κλήσεις και τις ποινές αρχίζει και προσέχει τις πινακίδες με το όριο ταχύτητας… Εγώ έχω συμμορφωθεί! Άρα το σύστημα λειτουργεί.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Φοβάμαι πάρα πολύ το εαυτό μου. Δεν μπορώ να ελέγξω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Κάποια συναισθήματα. Τον έρωτα μπορώ να τον ελέγξω. Ίσως δεν μπορώ να ελέγξω άλλα πράγματα. Δεν θέλω όμως να μιλήσω περισσότερο. Τον εαυτό μου φοβάμαι περισσότερο απ΄όλους σ΄αυτή τη ζωή…

Άλλαξε η ζωή σου λόγω κρίσης; Φυσικά και άλλαξε. Έχω προσαρμοστεί με τα χαμηλότερα μεροκάματα. Πριν δέκα χρόνια κάποιος καλλιτέχνης της δικής μου εμβέλειας, θα είχε κάνει περιουσία.Εγώ δεν έκανα. Μακάρι να είναι καλά η φωνή μου να μεγαλώσω τα παιδάκια μου και να είναι καλά η οικογένειά μου και δεν θέλω να κάνω περιουσία!

Τι θα γίνει φέτος το χειμώνα στο Central; Θα είναι ένα φουλ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος είναι ένας από τους καλύτερες διασκεδαστές. Εγώ δε θα πω μόνο τις επιτυχίες μου. Θα πω και πολλές επιτυχίες άλλων συναδέλφων για να διασκεδάσουν όλοι, όλη την ώρα! Βασίζομαι πολύ στο ένστιγκτο μου. Το μαγαζί θα γίνει στέκι!




Read More

And More