Πάολα: Η ανατρεπτική εμφάνιση στη σκηνή και τα λόγια συγκίνησης για την Παολίνα!

Διαφορετική, αλλά το ίδιο εντυπωσιακή εμφανίστηκε το βράδυ της παρασκευής στη σκηνή του Teatro και στην πρεμιέρα της με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Παντελή Παντελίδη, η Πάολα. Η γνωστή τραγουδίστρια, αν και μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις on stage έκανε… την ανατροπή!

/

Με ανδρόγυνο μαύρο με λευκές λεπτομέρειες κουστούμι, έχοντας τα μαλλιά της πλεξούδα -τύπου Lara Croft- και με άκρως κινηματογραφικό τρόπο (μια κουρτίνα κάλυπτε τη σκηνή και αργότερα γέμισε ο χώρος με καπνό) η Πάολα βρέθηκε στο stage και τους ξάφνιασε όλους…

/

Ακολούθησαν οι μεγάλες επιτυχίες της, όπως το “Κράτα με”, “Φταις” και “Μηδέν” που παρέσυραν το κοινό στο ρυθμό της!
Όσο για εκείνη, δήλωσε πολύ χαρούμενη για τη φετινή συνεργασία της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τον πιο συγκινητικό τρόπο για την κόρη της Παολίνα. Όταν μάλιστα, την ρώτησαν πως νιώθει που φέτος ήταν η πρώτη χρονιά της κόρης της στην παρέλαση και μάλιστα ως σημαιοφόρου είπε: “Ξέρεις τι γίνεται; Και ένα ποίημα να έλεγε το παιδί μου θα ήμουν εκεί και θα “ψήλωνα” και θα έλεγε “το παιδί μου λέει ποίημα”. Πόσο μάλλον τώρα που ήταν και σημαιοφόρος, λόγω καλών βαθμών” και συμπλήρωσε: “Για εμένα σημαντικό είναι πως είναι καλό παιδάκι και μετά έρχεται η σημαία”.
Δες το video:

Δες περισσότερες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More