Πάολα: Απονομή πλατινένιου με επώνυμες παρουσίες! Βίντεο και φωτογραφίες

Πλατινένια έγινε η Πάολα και για ένα ακόμη βράδυ έβαλε φωτιά στην πίστα. Η δισκογραφική εταιρεία Heaven, διοργάνωσε για την τραγουδίστρια, ένα μικρό event στο Theatro που τραγουδά με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη και γιόρτασε με τους διάσημους φίλους της την επιτυχία του άλμπουμ της “Γίνε μαζί μου ένα”, αλλά και τις νέας δισκογραφικής δουλειάς “Πάολα –Μετά τα μεσάνυχτα Live” που έχει ήδη κερδίσει το κοινό.
Χαρούμενη και ιδιαίτερα συγκινημένη η Πάολα βρέθηκε στη σκηνή για την απονομή του πλατινένιου άλμπουμ της, το οποίο συνοδευόταν και από μια μεγάλη έκπληξη. Και αυτήν δεν ήταν άλλη από μια κούκλα που έμοιαζε στην… Πάολα. Δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει πολύ η μονάκριβη κορούλα της Παολίνα.
Το TLIFE βρέθηκε στην απονομή της γνωστής τραγουδίστριας και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά και τους καλεσμένους που έδωσαν το “παρών” και χάρηκαν με την επιτυχία της. Ανάμεσά τους ήταν ο Στάθης Ψάλτης, ο Πάνος Καλλίδης, η Σάσα Σταμάτη, η Γιολάντα Διαμαντή και πολλοί άλλοι.

Δες βίντεο από την εμφάνιση της Πάολας στην πίστα:

Δες την Πάολα να ανακοινώνει με συγκίνηση την απονομή του πλατινένιου δίσκου της!

Δες φωτογραφίες:

Δες βίντεο την ώρα της απονομή του πλατινένιου δίσκου

Κείμενο: Νατάσσα Στρόβιλα Ρεπορτάζ: Μαρία Ρουμελιώτου

Read More

And More