Ντ. Παπαδημητρίου στο TLIFE: Από την πρώτη στιγμή του χωρισμού ήμασταν καλά για τα παιδιά!

Η Ντορέττα Παπαδημήτριου μίλησε στο TLIFE για τα επαγγελματικά της, τα παιδιά της, το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο της, πώς διατηρείται τόσο όμορφη, αλλά και ποιες είναι οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη.

Τα επαγγελματικά της σχέδια

“Αυτή την περίοδο περνάω αρκετά καλά στο θέατρο, η παράσταση “Σεσουάρ για δολοφόνους” συνεχίζει να να βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση του κόσμου και θα είμαστε εκεί ως το Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι συζητάω κάποια πράγματα για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Δεν είναι όμως τίποτα σίγουρο. Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο κινηματογράφος. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο θέατρο και τον κινηματογράφο θα διάλεγα το δεύτερο.”

Για την τηλεόραση

“Τηλεόραση παρακολουθώ λίγο, αλλά η αλήθεια είναι πιστεύω ότι μετά το Νησί επικρατεί το… χάος!”

Στον ελεύθερό της χρόνο

“Δεν βγαίνω σε club πια κλπ. Εκτός του ότι είμαι κουρασμένη δεν μου αρέσει κιόλας αυτός ο έντονος τρόπος ζωής. Προτιμώ ωραία και χαλαρά μέρη, όπως εστιατόρια. Ίσως κάνω κάποια εξαίρεση για κάποιους πολύ καλούς φίλους.”

Όσον αφορά τον χρόνο που περνάει με τους δύο γιους της

Τα παιδιά μου προσπαθώ να τα έχω μαζί μου όσο πιο πολύ γίνεται! Τους έχω πάρει μαζί μου σε πρόβες αλλά την παράσταση δεν την έχουν δει. Αυτό που τους αρέσει πολύ να κάνουμε, είναι να πηγαίνουμε μαζί κινηματογράφο.

Για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους

Θέλω και είμαι πολύ κοντά τους. Όσο μεγαλώνουν θέλω να μου λένε τα πάντα. Βέβαι είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες γιατι η κλωστή είναι πολύ λεπτή ανάμεσα σε έναν γονιό και στα παιδιά του. Εγώ θέλω να τους απαντάω τα πάντα και να είναι αλήθεια. Με έχουν φέρει κάποιες ερωτήσεις σε αμηχανία αλλά προσπάθησα η απάντηση να είναι ειλικρινής. Θα μπορούσα να τους πω ακόμη και τα προσωπικά μου!

Της προκαλεί ανασφάλεια η οικονομική κρίση;

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω απογοήτευση, θλίψη, στενοχώρια αλλά είμαι αισόδοξο άτομο και θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό θα αλλάξει! Αν τα παιδιά μου ήταν σε ηλικία σπουδών ίσως τα παρότρυνα να βγούνε στο εξωτερικό να σπουδάσουν αλλά πάνω απ’όλα ό,τι θέλουν αυτά!

Όσο για την κατάθλιψη που έχει περάσει στο παρελθόν μετά τη γέννηση του πρώτου γιου της

Ίσως ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποφύγω. Δεν έπαιζε ρόλο τόσο η ψυχολογία αλλά ίσως οι ορμόνες κλπ. Στο δεύτερο παιδί δεν το έπαθα. Πάντως πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τελευταία κι αφού βγήκα δυνατή μέσα από αυτή δεν νομίζω ότι θα ξαναπάθαινα κάτι τέτοιο.

Αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου. Είμαι καλά!

Περνάει χρόνο όλη η οικογένεια μαζί – Πώς είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη;

Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Ναι, χρόνο περνάμε όλοι μαζί πάρα πολλές ώρες. Κάνουμε πολλά πράγματα. Ήταν ξεκάθαρο άπό την πρώτη στιγμή ότι για τα παιδιά μας είμαστε στην ίδια σελίδα! Δεν άλλαξε τίποτα στις σχέσεις με τον πατέρα τους.

Όσο για το πώς διατηρείται τόσο όμορφη…

Τώρα πια δεν κάνω τόση γυμναστική, όσο έκανα παλιά. Κάνω μόνο yoga δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση και τη λάμψη κάθε γυναίκας είναι η ψυχολογία. Αυτή πρέπει να ‘ναι καλά για να δείχνουμε κι εμείς!

Read More

And More