Α. Αλμπάνης: Γιατί αποφεύγει να μιλήσει για την σχέση του με την Ν. Παπαδημητρίου;

Ο γνωστός ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνίστει στη θεατρική παράσταση “Γυάλινος κόσμος” αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά και τους κινδύνους στο χώρο του στο περιοδικό ΕΓΩ.

Αρχικά αναφέρθηκε για το λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τη σχέση του με την επίσης ηθοποιό Ντορέτα Παπαδημητρίου: “Θεωρώ ότι, αν άρχισω να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα πρέπει να μιλάω πάντα στο εξής. Σκέφτομαι πως, αν κάποτε η σχέση μου τελειώσει και βρεθώ σε μια άλλη σχέση που δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ, θα έχω ήδη αφήσει τους δημισιογράφους να εισβάλλουν στην προσωπική μου ζωή”, δήλωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ”.

Ο Αντίνοος μιλήσε για χώρο του και το αν του έχουν προσφέρει ναρκωτικά: “Φυσικά και μου έχουν προσφέρει ναρκωτικά. Και χτίστης να ήμουν, πάλι θα έβλεπα ναρκωτικά γύρω μου…Πρέπει να καταλάβουν οι γονείς κυρίως ότι η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι “σάπια” και ότι τι φαινομένο των καταχρήσεων είναι παντού γύρω μας”.

Αν η υποκριτική ήταν παιδικό όνειρο απαντάει: “Ως παιδί, δεν είχα καμιά ματαιοδοξία να δίνω Όσκαρ στον εαυτό μου, ήμουν ντροπαλός.

Τέλος μίλησε για τα αρνητικά του και εξομολογήθηκε: “Έχω πολλά. Υπάρχουν στιγμές, ειδικά σε περιόδους πίεσης. που νομίζω ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω μου.”

Read More

And More