Ντορ. Παπαδημητρίου: Το “Dancing”, oι γιοι της και το ενδεχόμενο ενός 2ου γάμου!

H Nτορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν φύγει το 2012 μίλησε στο περιοδικό ΤV Glam για το “Dancing” και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις πρόβες! Η ηθοποιός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός δέυτερου γάμου και εύχεται το 2013 να φέρει υγεία σ΄αυτή και την οικογενειά της!

Πως είναι μέχρι σήμερα η εμπειρία σου στο show;

Καταπληκτική. Μου αρέσει πολύ, είναι κάτι διαφορετικό, ανακαλύπτω ότι όλο αυτό το θέμα με το χορό μου ταιριάζει πολύ. Όταν περνούν οι δυο-τρεις πρώτες μέρες προβών που είναι χάλια όλα, μετά το απολαμβάνω, το ευχαριστιέμαι. Έχω κάνει φίλους, όλο αυτό έχει μια θετική διάθεση και αυτό μου αρέσει. Παράλληλα, όμως, πολλή κούραση, ταλαιπωρία και πολύωρες πρόβες. Έχει τα δύσκολα αλλά και τα ωραία του.

Σε δυσκόλεψε κάτι πολύ;
Οι χορογραφίες. Οι πρώτες μέρες των χορογραφιών είναι πολύ δύσκολες, το πρόγραμμα μου είναι δύσκολο. Έχω πρόβες για τα live,για το θέατρο και δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ. Είναι δύσκολο να βρω τις ισορροπίες μου και να το συνηθίσω για να μπορώ να αντεπεξέλθω. Δεν έχω χρόνο να ξεκουραστώ. Ο λόγος, όμως, που βγαίνει αυτό το πράγμα είναι ότι υπάρχει όρεξη και θέληση.

Το ξέρεις πως είσαι από τα φαβορί;
Είναι νωρίς να μιλάμε για φαβορί. Είναι πολύ καλά τα περισσότερα ζευγάρια, βρίσκονται σε ένα υψηλό επίπεδο. Γίνονται ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Δεν αμφισβητώ το ότι είμαστε σε καλό, επίπεδο, αλλά για τα υπόλοιπα είναι νωρίς. Εμένα με ενδιαφέρει να παρουσιάζουμε κάτι καλό κάθε Κυριακή. Θα ήταν ιδανικό να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Ποιον από τους “ ανταγωνιστές “ σου θεωρείς φαβορί;
Υπάρχουν τρία-τέσσερα ζευγάρια που θεωρώ ότι είναι πολύ καλά, σε καλό επίπεδο, αλλά δεν είναι σωστό να τα αναφέρω. Δεν είναι δύσκολο να συμπεράνεις. Όλοι φέτος, όμως, ακόμα και αυτοί που έφυγαν, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση ειδικά με τα προηγούμενα “ Dancing”

Mία νίκη θα άλλαζε κάτι στη μέχρι τώρα πορεία σου, στην καριέρα σου;
Αν φτάσουμε στον τελικό, θα έχουμε αποδείξει όσα θέλαμε, είτε βγούμε πρώτοι, είτε βγούμε δεύτεροι. Δεν νομίζω ότι αν βγω πρώτη η δεύτερη θα αλλάξει κάτι στον αν επωφεληθώ επαγγελματικά από το “ Dancing”. Kακό σίγουρα δεν θα μου κάνει. Μου αρέσει ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αποδείξω πράγματα σχετικά με τα όσα μπορώ να κάνω και ο κόσμος δεν τα ήξερε.

Τι σου λένε οι γιοι σου;
Ααα, είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές. Πάνε στο σχολείο τη Δευτέρα, τα συζητούν, σημειώνουν τους βαθμούς, ποιος ήρθε πρώτος, δεύτερος κ.λ.π. Μπορεί βέβαια να τους φαίνονται περίεργα τα αεροπλανικά που κάνω. Το να βλέπουν τη μαμά τους να κάνει αυτά μπορεί να τους παραξενεύει.

Τον όρο ΜΙLF τον αποδέχεσαι;
Με διασκεδάζει, δεν είναι κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά κολακευτικό, το να το πει κάποιος για μένα, ούτε με προσβάλλει. Δεν το παίρνω προσωπικά.

Τηλεοπτικά θα έκανες κάτι διαφορετικό, παρουσίαση ας πούμε. Θα μπορούσες να γίνει η επόμενη παρουσιάστρια του “Dancing”
Αν πρόκειται για ένα project που με εκφράζει θα το συζητούσα.

Η χρονιά που φεύγει πως ήταν για σένα;
Η πρώτη καλή χρονιά μετά από μια σειρά δύσκολων χρόνων. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Το 2012 ήταν πολύ καλό. Αν εξαιρέσεις το καλοκαίρι κατά το οποίο έζησα κάτι πολύ τραγικό, το ατύχημα του μικρού μου γιου και ήταν κομβικό σημείο, ακραίο γεγονός. Είχα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Γενικά έζησα ωραίες εμπειρίες, έκανα ωραία πράγματα στη δουλειά μου, γνώρισα ευχάριστους ανθρώπους.

Θα παντρευόσουν ξανά;
Δεν αισθάνομαι ότι το θέλω πολύ, ότι το έχω ανάγκη αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω. Ποτέ δεν ξέρεις.

Τι εύχεσαι να συμβεί το 2013;
Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας, εγώ, τα παιδιά μου, ο Κώστας. Με αυτό που μου συνέβη το καλοκαίρι, είναι το μόνο που μπορώ να πω αμέσως. Μετά να γίνονται πράγματα που θα με πάνε παραπέρα, που θα με εξελίξουν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, να υπάρχει ηρεμία, να μην υπάρχουν εντάσεις γιατί δεν τις μπορώ.

Read More

And More