Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου! Δες φωτογραφίες

Για δεύτερη χρονιά έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, η επιτυχημένη παράσταση “Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού” στο θέατρο “Αλέκος Αλεξανδράκης” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.
Στην πρεμιέρα της παράστασης έδωσαν το “παρών” πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κλαι άνθρωποι του θεάτρου. Ανάμεσά τους ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η Δάφνη Λαμπρογιάννη, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Κώστας Αποστολάκης και η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Ένας τρελός για δέσιμο, ειδικός στις μεταμφιέσεις (Σπύρος Παπαδόπουλος) διεισδύει στα γραφεία της κεντρικής Ασφάλειας , μεταμφιεσμένος σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της “αυτοκτονίας” ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Κι από δω αρχίζει το.. γέλιο!
Οι μπάτσοι τρομοκρατημένοι, γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και στη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει, οι αντιφάσεις και τα ψέματα πάνε σύννεφο κι από άγριοι και βλοσυροί, μεταμορφώνονται σιγά-σιγά σε κάτι αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, που δέρνονται μεταξύ τους, που είναι έτοιμοι να πηδήξουν κι αυτοί απ το παράθυρο, που τραγουδάνε το pantiera rossa, που εκλιπαρούν τον τρελό για έλεος και… η κατηφόρα δεν έχει τέλος! Μέσα σε δύο ώρες η κεντρική Ασφάλεια γίνεται μπάχαλο!
Το έργο είναι γραμμένο για την Ιταλία του 70 και μοιάζει σαν να γράφτηκε χθες για την Ελλάδα.. του σήμερα!
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Αθηνά Οικονομάκου και Νίκη Παλλικαράκη!


Βάσια Παναγοπούλου, Νίκη Παλλικαράκη, Αλίνα Κοτσοβούλου


Αλίνα Κοτσοβούλου, Νίκη Παλλικαράκη, Δάφνη Λαμπρογιάννη

Read More

And More