Β. Παπαδαπούλου: Πώς περνάει τρία χρόνια μακριά από την τηλεόραση!

H τελευταία φορά που είδαμε την Βίκυ Παπαδοπούλου στην τηλεόραση ήταν στην επιτυχημένη σειρά του Mega L.A.P.D, περίπου πριν από τρία χρόνια. Παρόλο που το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα η ηθοποιός δεν νιώθει ότι της λείπει η μικρή οθόνη. Βέβαια, αν έχει κάποια αξιόλογη πρόταση ίσως να την δούμε μελλοντικά αλλά προς το παρόν ασχολείται με άλλα πράγματα.

Πράγματα που φυσικά έχουν σχέση με το επάγγελμά της, το οποίο λατρεύει! Αν κάποια στιγμή έμενε χωρίς δουλειά σίγουρα θα έπεφτε σε κατάθλιψη. Η Βίκυ έχει δηλώσει σε συνέντευξή τςη πως δεν κάνει αυτή τη δουλειά για να βγάλει “τρελά” λεφτά αλλά γιατί κυρίως την έχει ανάγκη, την ισορροπεί και της δίνει στιγμές ευτυχίας.

Τέτοιες στιγμές φέτος τις βιώνει στο θέατρο και μέσα από την τελευταία κινηματογραφική της δουλειά το “Τανγκό των Χριστουγέννων”. Γιατί μπορεί να μην την βλέπουμε στην tv αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει “χαθεί”!

Το TLIFE την συνάντησε μάλιστα την Τετάρτη το βράδυ σε γνωστό κοσμικό στέκι. Η Βίκυ έκανε αυτό που αγαπάει πολύ, έπαιξε μαζί με συναδέλφους της στο παλαιό νεοκλασικό του Κολωνακίου. Πρόκειται για τις γνωστές βραδιές εκπλήξεων που ετοιμάζει το εστιατόριο Altamira για τους θαμώνες του.

Η ηθοποιός μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Χρήστο Σαπουντζή παρουσιάσαν ένα εντελώς ιδιαίτερο, διαδραστικό, quiz show με “περίεργες” ερωτήσεις που αγγίζουν τα όρια του “παράδοξου”.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που παρουσιάζει κάτι παρέα με τον Πέτρο Λαγούτη είναι σίγουρα όμως η τελευταία αφού με την Βίκυ κλείνει η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων! Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό….

Δες φωτογραφίες από την παρουσίαση του show της ηθοποιού:

Read More

And More