Ο γιος του υπουργού Δικαιοσύνης παντρεύεται την κόρη εφοπλιστή

Εκείνος, γιος του υπουργού Δικαιοσύνης που εργάζεται ως επίκουρος καθηγητής Οικονομικών στο κολέγιο Ντάρμουθ στις ΗΠΑ κι ένα αξιόλογο βιογραφικό που περιλαμβάνει αξιόλογες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ άλλων και στο τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκείνη, μέχρι πρότινος μια από τις περιζήτητες εργένισσες της κοσμικής Αθήνας με σπουδές στα οικονομικά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Σήμερα, εργάζεται ως βασικό στέλεχος στη ναυτιλιακή εταιρία της οικογένειάς της.

Ο λόγος για τον Ηλία Παπαϊωάννου και την Χαρίκλεια Μουνδρέα που την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα προσκλητήρια έχουν ήδη σταλεί, η αναγγελία του γάμου τους έχει ήδη δημοσιευθεί σε καθημερινή εφημερίδα και όλα έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Η όμορφη Χαρίκλεια, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα θα φορέσει νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, το οποίο η σχεδιάστρια σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη.

Πάντως, το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό αλλά η σχέση τους δεν είχε δημοσιοποιηθεί καθώς και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλη!

Read More

And More