Α. Γεωργούλης – Φ. Χαλκιά: Μαζί στην παρουσίαση δίσκου του Β. Παπακωνσταντίνου!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης εδώ και λίγες μέρες με αφορμή τον 30ο μαραθώνιο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και βρήκε την ευκαιρία να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και η Φανή Χαλκιά.

Η αθλήτρια και ο ηθοποιός είναι κολλητοί φίλοι και την περασμένη Κυριακή έτρεξαν και οι δύο στον Μαραθώνιο ενώ ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή τους έξοδο, την Tετάρτη. Ο Αλέξης και η Φανή παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έγινε σε γνωστό στέκι στα Εξάρχεια.

H τελευταία δουλειά του τραγουδιστή έχει τίτλο “Αφετηρία” και περιλαμβάνει 7 μελωδίες των θαυμαστών του, μετά από επιλογή σε διαδικτυακό διαγωνισμό, 3 κομμάτια σε μουσική των Κίτρινων Ποδηλάτων, 1 σε μουσική του ίδιου και όλα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, καθώς και μια διασκευή στο τραγούδι “Οι μέρες που δικάζουν” του 2004 σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, που ο τραγουδιστής ερμηνεύει ντουέτο με τη Χάρις Αλεξίου.

Φυσικά, στην παρουσίαση ήταν και πολλοί ακόμα φίλοι του τραγουδιστή αλλά και όλοι οι στενοί του συνεργάτες! Δες φωτογραφίες:

Read More

And More