Τ. Παπαλαζάρου στην Τατιάνα: ”Με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου μας χωρίζουν 12 χιλιάδες χιλιόμετρα!”

Ο Τάσος Παπαλαζάρου έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός διαιτολόγος και διατροφολόγος έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια να χάσουν βάρος και ανάμεσά τους και αρκετούς επώνυμους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη η οποία έχασε σχεδόν 40 κιλά!

Σήμερα, ο Τάσος Παπαλαζάρου βρέθηκε στο πλατό του Μίλα και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα το μυστικό της ευτυχίας του με την Γλυκερία Μάρτου. Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κρατήσει ζωντανή τη σχέση του παρά τα 12.000 χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Όταν γνώρισε την αγαπημένη του Γλυκερία, εκείνος ήταν 22 ετών και εκείνη 16. Εκείνη αποφάσισε να ζήσει στον Καναδά για να σπουδάσει πλαστική χειρουργική. Η σχέση τους όμως δεν διαλύθηκε ίσα ίσα κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή παρά την απόσταση. Στη συνέχεια ήρθε ο πρώτος τους γιος και λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωρό τους η Γλύκα, όπως την φωνάζει, επέστρεψε μόνιμα πια στην Ελλάδα. Η κρίση όμως τους οδήγησε στο να χωρίσουν ξανά και να μένουν μόνιμα μακριά με τον διατροφολόγο να ταξιδεύει συχνά στην Αμερική για να καλύπτει το κενό με τα παιδιά του.

Δες όσα αποκάλυψε στο Μίλα!

Read More

And More