Ε. Παπαρίζου: “Είμαι καλά! Δεν μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου!”

Λίγους μήνες μετά της ξαφνική της αναχώρηση για τη Σουηδία, η Έλενα επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και κάνει καινούργια σχέδια για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.
“Η αλήθεια είναι ότι ξεκουράστηκα. Το χρειαζόμουν. Είμια πάρα πολύ καλά, είδα τους ανθρώπους που αγαπώ, έζησα πολλές ώρες με την οικογένειά μου, ευχαριστήθηκα πολύ όλες αυτές τις όμορφες στιγμές και τις χάρηκα ιδιαίτερα… Ήδη έχω φύγει δυο βδομάδες από τους δικούς μου και μου λένε στο τηλέφωνο ότι τους λείπω πολύ!”, αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου στο περιοδικό “People”.
Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι πολύ ήρεμη αυτήν την περίοδο και δεν της λείπει τίποτα: “Είμαι πάρα πολύ καλά! Αν κάτι μου λείψει, θα το ζητήσω και όποιος θέλει το προσφέρει, όποιος δεν θέλει δεν το προσφέρει”
Ακόμη, η Έλενα δήλωσε πως αυτό που ονειρεύεται για τον εαυτό της είναι να είναι ευτυχισμένη. “Το όνειρό μου για το μέλλον είναι να συνεχίσω να είμαι ευτυχισμένη και να εξακολουθώ να είμαι καλά… Θα έλεγα πως είμαι χαρούμενη. Πάνω απ’ όλα έχω την υγεία μου και εύχομαι να είναι όλοι οι άνθρωποι καλά”, είπε.
Τέλος, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση για την κριτική επιτροπή του “Dancing on ice” και μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More