Ε. Παπαρίζου: Της έκανε πρόταση γάμου ο Ανδρέας Καψάλης!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Παπαρίζου που φαίνεται πως έχει βρει το άλλο της μισό στα μάτια του αγαπημένου της Ανδρέα Καψάλη. Το ζευγάρι έχει κλείσει έξι μήνες σχέσης και ο γνωστός αρχιτέκτονας της έκανε πρόταση γάμου.
Η πρόταση, σύμφωνα με την “Real Life”, έγινε σε παραλιακό μαγαζί και απείχε πολύ από τα συνηθισμένα. Αν και δεν υπήρξε μονόπετρο δαχτυλίδι, καθώς ο αγαπημένος της Έλενας περιμένει την έκδοση του διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του Ράνια, όλα ήταν πολύ ρομαντικά, καθώς εκείνος της εξομολογηθεί ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

Η πρόταση δεν άφησε ασυγκίνητη την τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο δεν θέλει προς το παρόν να μιλήσει για αυτό καθώς, εκκρεμούν τα διαδικαστικά για την έκδοση του διαζυγίου του 42χρονου επιχειρηματία. Αν και η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη έχει δηλώσει πως οι δυο τους ήταν ήδη σε διάσταση όταν γνώρισε την Έλενα, η γνωστή ερμηνεύτρια προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Έλενα έχει φροντίσει να τον γνωρίσει στην μητέρα της, Φρόσω, η οποία από ότι φαίνεται τον εγκρίνει, ενώ και η ίδια φαίνεται να λέει στους φίλους της: “Παρόλο που η ζωή όλων μας έχει γίνει πιο δύσκολη, μπορώ να πω ότι περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου!”.

Read More

And More