Ε. Παπαβασιλείου: “Αν ήμουν άντρας θα παντρευόμουν την Ελένη Μενεγάκη!”

Δηλώνει μόνη, θέλει ο άντρας να είναι “άντρας!” και θα πέταγε για μια θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι μια από τις πιο hot & sexy παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης αυτή την στιγμή και είναι μόνη! Η ίδια μίλησε στην Real Life για όλα.

“Αν κάποιος θέλει να με φλερτάρει επειδή βγαίνω στην τηλεόραση ή φοβάται να με πλησιάσει για τον ίδιο λόγο, τότε κάνω καλά και αυτή την περίοδο προτιμώ να είμαι με τις φίλες μου!”, λέει ενώ μιλάει και το όνειρό της να κάνει οικογένεια: “Φυσικά και με ενδιαφέρει η οικογένεια! Δεν είναι στόχος μου να τα θυσιάσω όλα και να γίνω μια αστεία φιγούρα που προσπαθεί μέσω της δημοσιότητας να αναπληρώσει τα συναισθηματικά της κενά! Το καμπανάκι της μητρότητας, όμως, πιστεύω πως το γεννάει μια σχέση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μου ερχόταν έτσι, ουρανοκατέβατα, όπως για παράδειγμα με πιάνει μια λιγούρα για σοκολάτα!”.

Πάντως, συνεχίζοντας την συζήτηση για σχέση και ιδανικούς άντρες η Έλενα Παπαβασιλείου λέει ότι είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες γι’ αυτό κι εκείνη θα προτιμήσει έναν βάτραχο! Και στο δίλλημα ανάμεσα στον δυνατό έρωτα και την μεγάλη αγάπη εκείνη απαντά: “Εύχομαι να μην διαχωριστούν αυτά τα δύο, αλλά αν πρέπει να επιλέξω, θα έλεγα έναν έρωτα που εξελίσσεται σε αγάπη!” και συνεχίζει “τελειώνω μια σχέση όταν δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Όταν είναι άντρας μόνο στο ξεκίνημα της γνωριμίας. Ξενερώνω όταν αισθανθώ πιο άντρας από εκείνον!”.



Φέτος ήταν η χρονιά που η Έλενα Παπαβασιλείου πέρασε από κεντρική παρουσιάστρια σε συμπαρουσιάστρια πλάι στην Ναταλία Γερμανού και στο “Μες την καλή χαρά!”. “Η τηλεόραση είναι συλλογική δουλειά και όποιος νομίζει πως μπορεί να παίξει μπάλα μόνος του αυτό που θα κερδίσει είναι η αποδοκιμασία της εξέδρας”, λέει η ίδια. Όσον αφορά αυτά που γράφονται για το αν θα συνεχίσει στην ίδια εκπομπή του χρόνου αναφέρει πως πολλά από όσα γράφονται είναι αναλήθειες. “Όλα είναι ακόμα στον αέρα”, λέει.

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα την ενδιέφερε μια θέση δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη η ΄Ελενα Παπαβασιλείου απαντά με χιούμορ: “Τόσο πολύ που, αν ήμουν άντρας, θα την παντρευόμουν! Τι να πούμε γι’ αυτή την γυναίκα; Είναι απλά υπέροχη, αναμφισβήτητα η βασίλισσα του Alpha και της ελληνικής τηλεόρασης!”.

Read More

And More