Η Ε. Παπαβασιλείου ποζάρει με μαγιό και δηλώνει: “Προτιμώ να είμαι μόνη…”

Μόνη της είναι ήρεμη και ευτυχισμένη η Έλενα Παπαβασιλείου όμως παρόλα αυτά θέλει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Ειλικρινής και εξομολογητική, η παρουσιάστρια μιλά στον περιοδικό ΕΓΩ! και τον Γιάννη Βίτσα για τα όμορφα και τα δύσκολα της ζωής της. Φυσικά, η συνέντευξη συνοδεύεται από μία άκρως καλοκαιρινή και σέξι φωτογράφιση με μαγιό!



Μου κάνει εντύπωση ότι είναι μόνη μια τόσο όμορφη και σέξι γυναίκα, όπως εσείς;

Προτιμώ να είμαι μόνη μου και καλά, παρά να βρίσκομαι σε μια κακή και γεμάτη συμβιβασμούς σχέση. Αν έρθει ο σωστός άνθρωπος, με χαρά θα ερωτευτώ. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να μοιράζεσαι πράγματα.

Έχετε περάσει περίοδο ερωτικής αποχής ενσυνείδητα;
Μα για μένα πάνε μαζί αυτά. Αν δεν έχεις σχέση, είναι εν μέρει φυσικό επακόλουθο να συμβαίνει.

Έχετε περίοδο κατάθλιψης;
Υπήρξε περίοδος της ζωής μου που τα έβλεπα όλα σκούρα, στεναχωριόμουν με τα πάντα, ήμουν μελαγχολική. Με επηρέασε έντονα. Σε πολλούς ανθρώπους συμβαίνει. Είναι σημείο των καιρών. Άφησα πίσω μου πια αυτήν τη φάση και βγήκα πιο δυνατή απ΄όσα έζησα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;
Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν ήταν όλη η ζωή μου στρωμένη με ροδοπέταλα. Είμαι μαχήτρια…Ίσως γι΄αυτό πολλές φορές ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου. Προσπαθούσα πολύ για όλα, γιατί θεωρούσα ότι αυτό μόνο έπρεπε να κάνω. Ξέρω ότι η ζωή είναι δύσκολη και σκληρή.

Συμμετείχατε με πολύ μεγάλη επιτυχία στο ” Dancing with the stars”. Πως βλέπετε από δω και πέρα το τηλεοπτικό σας μέλλον;
Με το που μιλάτε για το “DWTS” χαμογελάω. Ήταν τρομερή εμπειρία. Όσο για το μέλλον είμαι χαρούμενη, αισιόδοξη και δεν κάθομαι περιμένοντας να έρθουν τα γεγονότα. Σκέφτομαι, βρίσκω ιδέες, σχεδιάζω πράγματα. Το Σεπτέμβριο που μας έρχεται, θεωρώ ότι θα έχω περισσότερες απαντήσεις. Εύχομαι να είναι θετικές.

Το προηγούμενο χρόνο κάνατε παρέα με την Κατερίνα Καινούργιο. Πριν από κάποιο διάστημα γράφτηκε ότι οι σχέσεις σας είναι τυπικές…
Λέγονται βλακείες. Τις προάλλες πήγαμε για φαγητό με την Κατερίνα. Έχουμε άψογες σχέσεις. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν φαίνονται με το πόσες φορές θα πάμε για καφέ. Ήμαρτον!

Φέτος δεν πήγατε επίσης ούτε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, παρά το ότι συμμετείχατε σε ένα άκρως επιτυχημένο σόου.
Την είδα όμως στο “Dancing with the stars”, που είχε έρθει να το παρακολουθήσει και θα έλεγα ότι είχαμε μια ζεστή συνάντηση.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More