Η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφίζεται με την αδερφή της!

Μπορεί να έχουν δέκα χρόνια διαφορά αλλά είναι οι καλύτερες φίλες! Μπορεί επίσης να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες αλλά η μία συμπληρώνει την άλλη! Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου και την αδερφή της, Ειρήνη οι οποίες φωτογραφήθηκαν για το Down Town Κύπρου και μίλησαν για την σχέση τους!

/

Η μια ξανθιά, η άλλη μελαχρινή, η μια πιο παιδί και η άλλη με μυαλό ώριμης γυναίκας! “Εγώ έχω μυαλό 18χρονης και η Ειρήνη, αν και είναι μόλις 22 χρόνων, έχει μυαλό 45χρονης ώριμης γυναίκας”, λέει η Έλενα στην συνέντευξή της και συνεχίζει “Κοίτα, εγώ είμαι πιο λογική, έχω μία εξυπνάδα, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που ελέγχουν το συναίσθημά τους. Είμαι των άκρων!” ενώ η αδερφή της συμπληρώνει “ενώ εγώ δεν είμαι τόσο οργανωτική, μπορεί να χαθώ λίγο κι έχω την Έλενα να με οργανώνει, στα μαθήματα ή στο διάβασμά μου, για παράδειγμα. Όμως, φιλτράρω και ελέγχω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου. Μου είναι ξεκάθαρο το πότε πρέπει να κάνω κάτι και πότε πρέπει να το τερματίσω. Ενώ η Έλενα είναι πιο αθώα και ίσως πιο αγνή, σαν παιδάκι”.

Όπως λένε και οι δυο τους τσακώνονται μόνο για μικροπράγματα και πολύ σύντομα τα ξαναβρίσκουν σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα! Όσον αφορά τα αγόρια, δεδομένου μάλιστα ότι οι δυο τους είναι πολύ όμορφες, η Έλενα απαντά: “Θα ήταν ανησυχητικό αν μαλώναμε για άντρες! Καταρχήν, έχουμε εντελώς διαφορετικό target group. Όσοι αρέσουν στην Ειρήνη, εμένα μου πέφτουν μικροί και, όσοι αρέσουν σε μένα, πέφτουν μεγάλοι στην αδελφή μου. Άσε που και διαφορά ηλικίας να μην είχαμε, δεν διανοούμαι ποτέ να τσακωθώ με την αδελφή μου για έναν άντρα. Αυτά τα βλέπουμε στα Βραζιλιάνικα σίριαλ, στις σαπουνόπερες, άντε και στα ακραία παραδείγματα της ζωής”.

Οι δυο τους δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ η μία την άλλη μέχρι… αυτή την στιγμή μιας και η Έλενα ετοιμάζεται να μετακομίσει για πρώτη φορά σε δικό της σπίτι. “Η μητέρα μας αντέδρασε λίγο -γιατί είναι η κλασική μητέρα- αλλά εγώ χαίρομαι γιατί προχωράει τη ζωή της και ακολουθεί τις ανάγκες της. Άσε, που θα πηγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο σπίτι της!”, λέει η Ειρήνη στην συνέντευξη επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την μοναδική αγάπη που νιώθει η μια για την άλλη!

Read More

And More