Συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν η Γ. Παπαζήση για να θεραπευτεί!

Δύο μόλις μέρες πριν, το TLIFE σ’ ενημέρωσε για την περιπέτεια υγείας και τη μάχη για ζωή που δίνει εδώ και τέσσερα χρόνια η Γεωργία Παπαζήση!

Η Γεωργία όλα αυτά τα χρόνια είχε μόνη της συντροφιά το διαδίκτυο, μιας και ζούσε εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνούταν να συνεργαστεί.

Απλές καθημερινές δραστηριότητες, όπως το βούρτσισμα των δοντιών, ήταν εξαντλητικές για εκείνη. Η νόσος Λάιμ την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής, σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε, και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της, οι οποίοι την συντηρούσαν με δυσκολία…

Μέσα από το blog της, όμως, κοινοποίησε το πρόβλημά της και ζήτησε την συμπαράσταση όσων είχαν τη διάθεση να τη βοηθήσουν.

Σήμερα η Γεωργία μπορεί να χαμογελάει και πάλι μιας και όπως μάθαμε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, το ποσό των € 30,000 ώστε η ίδια και ο/η συνοδός της να μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Νέο Δελχί της Ινδίας, για να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech, συγκεντρώθηκε!

Και συγκεντρώθηκε χάρη σε απλούς ανθρώπους που ενημερώθηκαν για το πρόβλημά της -μέσω διαδικτύου- και της στάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαν!

Ελπίζουμε όλα να πάνε κατ’ ευχήν και σύντομα να μάθουμε ακόμα καλύτερα νέα – από την πορεία της υγείας της!

Read More

And More