Π. Πιλαφάς – Κ. Παπουτσάκη: Ρομαντική έξοδος για δύο!

Αχώριστοι έχουν γίνει μετά το γάμο τους η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς! Τους συναντήσαμε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο να διασκεδάζουν πίνοντας το ποτό τους. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, απολαμβάνουν κάθε κοινή τους στιγμή ενώ δεν λείπει ο ένας από το πλευρό του άλλου στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Την πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο την έκαναν στην «μουσικοθεατροπαρανοϊκή» παράσταση «Ένας Τρελός». Η ηθοποιός συμμετείχε στο έργο και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα της! Παρόλα αυτά απέφυγαν τους φωτογράφους καθώς προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους…

Το βράδυ της Πέμπτης, το ζευγάρι αποφάσισε να διασκεδάσει πίνοντας το ποτό του σε γνωστό μεξικάνικο εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας, στο Γουδί. Η Κατερίνα με ένα μαύρο σορτσάκι, έλαμπε από ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της Παναγιώτη! Επέλεξαν ένα μικρό τραπεζάκι, ίσα ίσα για δύο άτομα και απόλαυσαν ήσυχα τις μαργαρίτες τους!

Προσπάθησαν η παρουσία τους να είναι διακριτική. Απλοί και ευδιάθετοι κάθισαν αντικριστά χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Δεν έλειψαν φυσικά και τα παθιασμένα φιλιά! Ωστόσο, ελάχιστοι από τους θαμώνες κατάλαβαν ότι πρόκειται για το γνωστό ζευγάρι…

Η ηθοποιός επιλέγει συχνά την περιοχή για της βραδινές εξόδους της και το συγκεκριμένο μαγαζί που επέλεξε είναι από τα καλύτερα για να πας Μεξικό μέσω… Ζωγράφου!

Δες φωτογραφίες από το εστιατόριο που επέλεξαν να διασκεδάσουν η Κατερίνα και ο Παναγιώτης:

Read More

And More