Ποιος είναι ο έρωτας της Χρ. Παππά που θα γνωρίσουμε στην εκπομπή Real Housewives;

Την Χριστίνα Παππά θα την δούμε σύντομα στην εκπομπή “The Real Housewives” μαζί με τις Αννίτα Ναθαναήλ, η Ορθούλα Παπαδάκου, Φώφη Μαστροκώστα, η Ιωάννα Σουλιώτη και τη σχεδιάστρια μόδας Τζο Τόγκου.
.
Όπως ήδη έχει εξομολογηθεί η ίδια στην “Πρωινή Μελέτη”, είναι ερωτευμένη και μάλιστα μ’ένα καρκίνο στο ζώδιο … Στα πρώτα γυρίσματα της εκπομπής θα δούμε να μιλάει μαζί του στο τηλέφωνο και στη συνέχεια θα αποκαλυφθεί ο έρωτάς της…

Ο λόγος για τον 29χρονο δικηγόρο από τον Βόλο, Γιάννη Παπαποστόλου, που η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. Είναι γνωστό ότι η γοητευτική ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με την όμορφη πόλη της Θεσσαλίας, αφού εκεί μένουν και οι γονείς της και τους επισκέπτεται συχνά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, ο νεαρός δικηγόρος επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα αλλά και η Χριστίνα Παππά τον Βόλο. Είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και περνάνε πολύ καλά.

Πηγαίνουν παντού μαζί και φυσικά και στις παντός είδους διακοπές τους είναι αχώριστοι! Τόσο ο Γιάννης όσο και η Χριστίνα έχουν ταιριάξει με τις παρέες που έχει ο καθένας από τη μεριά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους βλέπουμε να κυκλοφορούν σε πολλά από τα κοσμικά μέρη της Αθήνας ενώ ο ίδιος είναι δίπλα σε κάθε βήμα της Χριστίνας Παππά.

Οι έρωτες άλλωστε είναι το λιγότερο που θα δούμε αφού οι Real Housewives σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή θα εκθέσουν από πλαστικές επεμβάσεις μέχρι λεπτομέρειες από την ερωτική τους ζωή αλλά και θα φέρουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας τους.

Το ζευγάρι σε έξοδο με τον δημοσιογράφο και καλό φίλο της Χριστίνας Παππά, Νίκο Γεωργιάδη.

Οι δυο τους στις καλοκαρινές τους διακοπές. Φαίνεται πως πέρασαν αρκετά ξένοιαστα!

Φαίνεται πως οι έρωτες με διαφορά ηλικίας είναι στη μόδα!

Read More

And More