H κόρη του Michael Jackson, Paris κλέβει την παράσταση σε εκδήλωση προς τιμή του πατέρα της

Το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησε μια παγκόσμια περιοδεία στη μνήμη του Michael Jackson. Η Immortal Word Tour είναι ένα event που έχεις ως στόχο να θυμήσει και πάλι στους εκατομμύρια θαυμαστές του τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια, μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα στο Los Angeles δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένειά του. Και την παράσταση έκλεψε η μεγάλη κόρη του τραγουδιστή Paris με τα εκθαμβωτικά γκριζογάλανα μάτια.

Η 13χρονη κόρη που βρέθηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό των δύο αδερφών της, Blanket και Prince, έμοιαζε να έχει κάτι από την λάμψη του πατέρα της. Στην πρώτη αυτή συναυλία προς τιμή του πατέρα της παρευρέθηκαν φυσικά και μερικά από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια Jackson, όπως και διάσημοι τραγουδιστές που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη.

Η μικρή Paris φαίνεται πως έχει κληρονομήσει και το αστείρευτο ταλέντο του πατέρα της, αφού ήδη στα 13 χρόνια έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιαστήσει στην ταινία φαντασίας Lundon’s Bridge And The Three Keys.

Read More

And More