Κ. Θάνου – Α. Παρθένης: Πρώτη επίσημη έξοδος ως παντρεμένοι! Φωτογραφίες

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον μυστικό γάμο τους έκαναν χθες το βράδυ η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα στο δημαρχείο της Γλυφάδας, είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και ξεκίνησε τις κοινές βραδινές του εξόδους.
Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ, αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση και το γάμο τους και δεν εμφανίζονται συχνά μαζί, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Αναζητώντας τον Αττίκ” στο θέατρο Badminton, όπου πρωταγωνιστεί η Νίνα Λοτσάρη.
Χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα έφθασαν μαζί στο θέατρο και απόλαυσαν το ξεχωριστό θέαμα. Όταν μάλιστα, τους ευχήθηκαν για το γάμο τους, εκείνοι ευχαρίστησαν τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, χωρίς να σχολιάσουν ιδιαίτερα το γιατί έγινε τόσο γρήγορα και ξαφνικά η επισημοποίηση της σχέσης τους. “Στον γάμο ήρθαν τα πολύ κοντινά μας πρόσωπα. Δεν ήταν σκοπός μας να το κρύψουμε, αλλά θέλαμε να γίνει σε κλειστό κύκλο”, είπε στην κάμερα του Mega η Κατερίνα Θάνου.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More