Mεγάλο πάρτυ στην πρώην βίλα των Νιάρχων με αστέρια του Hollywood!

O Ρώσος δισεκατομμυριούχος, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ξόδεψε άπειρα εκατομμύρια αποκτώντας ένα πραγματικό παλάτι στη Γαλλική Ριβιέρα που ανήκε κάποτε στον Σταύρο Νιάρχο. Οι πύλες στο παλάτι θα ανοίξουν τον Αύγουστο με ένα εντυπωσιακό πάρτυ που θα υποδεχθεί όλη την αφρόκρεμα της ξένης σόουμπιζ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” χάρη στη γενναιοδωρία του του Αμπράμοβιτς μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά και σταρ της σόουμπιζ θα ζήσουν μια εμπειρία παρανοϊκής πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον αυθεντικής παλιομοδίτικης αριστοκρατίας.

Το προσωπικό του Chateau de la Croe, όπως λέγεται το παλάτι, απαρτίζεται από 33 άτομα. Η ημερομηνία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα αλλά τα σχόλια που κυκλοφορούν λένε τα εξής: “Οι πολυτελής υπερβολές του Αμπράμοβιτς δεν αφήνουν ποτέ τους καλεσμένους του να πλήξουν. Ότι πιο ακριβό θα βρίσκεται εκείνο το βράδυ εκεί. Σπάνια πατέ και οι πιο εκλεκτές ποικιλίες χαβιαριού θα μεταφερθούν με ιδιωτικά τζετ από την πατρίδα του, την Ρωσία. Ατελείωτα κιβώτια με 12λιτρες σαμπάνιες Crystal, θαλασσινά που θα καταφτάσουν από το Παρίσι, σούσι και κρέας κυνηγιού και ότι πιο μοναδικό και εξωφρενικά ακριβό έδεσμα χωράει ο νους του ανθρώπου θα βρίσκεται εκεί”.

Καλεσμένοι θα είναι: η Ευγενία Νιάρχου με τον αδελφό της Σταύρο, η Μαργαρίτα Μισόνι, ο Μπεν Άφλεκ, ο Ορλάντο Μπλουμ με την σύζυγό του Μιράντα Κερ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το ζεύγος Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και το μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόζιο!

Read More

And More