Διάσημα αγόρια στην πασαρέλα… με τα εσώρουχα! Φωτογραφίες

Το γυναικείο πληθυσμό φαίνεται πως καθήλωσαν με την ανατρεπτική και σέξυ εμφάνισή τους τα διάσημα αγόρια που ανέβηκαν στην πασαρέλα και περπάτησαν φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Βλάχο και τον Γιώργο Χειμωνέτο που έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις στη χθεσινή τους εμφάνιση στο fashion show που παρουσίασε το σχεδιαστικό δίδυμο των Celebrity Skin.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, αφού ο Δημήτρης Στρέπκος και η Ελένη Μπαρλά είναι το αγαπημένο δίδυμο των επωνύμων, ο γνωστός ηθοποιός-παρουσιαστής και ο καλογυμνασμένος αθλητής που μας εξέπληξε ευχάριστα μέσα από το “Dancing on Ice” , ανέβηκαν στην πασαρέλα και προκάλεσαν παραλήρημα στο κοινό. Χωρίς παπούτσια και φορώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο εσώρουχο με πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες, οι δυο τους έκαναν αναμφίβολα όλα τα βλέμματα να στραφούν προς το μέρος τους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Τόμας Πρωτόπαπας που επέλεξε μια γκρι βερμούδα και κοντά μποτάκια για να περπατήσει στην πασαρέλα, αφήνοντας να φανούν οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί τους.

Δες φωτογραφίες:

Δημήτρης Βλάχος

Γιώργος Χειμωνέτος

Τόμας Πρωτόπαπας

Read More

And More