Που γιορτάζουν το Πάσχα οι celebrities! Δες τις ευχές τους στο TLIFE!

Οικογενειακά και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα επιλέγουν να περάσουν και φέτος τις γιορτές του Πάσχα οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Κάποιοι διάλεξαν το χωριό, το εξοχικό ή κάποιο αγαπημένο προορισμό και άλλοι έμειναν στην Αθήνα.
To TLIFE έψαξε, ρώτησε και έμαθε πού θα περάσουν ανήμερα το Πάσχα και με ποιους θα σουβλίσουν τον οβελία. Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι πολύ κοντά σου…
Πάσχα στην Κρήτη
Στην Κρήτη και την όμορφη Ελούντα θα περάσει φέτος το Πάσχα η Δέσποινα Βανδή με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε τις τελευταίες μέρες με το φίλο της Δημήτρη Γιαννέτο στο νησί και έκανε τις βουτιές της απολαμβάνοντας τις ηλιόλουστες μέρες.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα περάσει τις γιορτές και η Ελένη Φουρέιρα.

Γιορτές στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα
Στη Θεσσαλονίκη θα σουβλίσει παραδοσιακά το αρνί με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, τον γιο τους και τους γονείς της, η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Γερμανία για συναυλίες και το βράδυ της Ανάστασης και το Πάσχα θα είναι οικογενειακά με τον σύζυγο, τον γιο της αλλά και τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα ετοιμάζεται για μια live εμφάνιση με τον Νίκο Κουρκούλη.
Την ίδια στιγμή, η Έλλη Κοκκίνου που πέρασε τη Μ. Εβδομάδα στην Βόρεια Ελλάδα, θα βρίσκεται το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη, καθώς εμφανίζεται στα Άστρα μαζί με τον Αντύπα.
Σε Kαβάλα και Αθήνα θα βρεθεί ανήμερα του Πάσχα ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός ερμηνευτής θα βρεθεί το πρωί στην Καβάλα για να σουβλίσει με την οικογένειά του και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς εμφανίζεται στο Fantasia.
Μένουμε Αθήνα
Οικογενειακά στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός ερμηνευτής θα μείνει στην πρωτεύουσα με την Κάτια και τα παιδιά τους, καθώς το τρίτο αγγελούδι του είναι πολύ μικρό για μετακινήσεις και δεν θέλουν να το ταλαιπωρήσουν.
Στην Αθήνα θα σουβλίσει και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε την δυνατότητα να φύγει για τις γιορτές, καθώς έχει το live του “Your Face Sounds Familiar” στον Ant1. Για το διάσημο show μεταμορφώσεων θα μείνει το Πάσχα στην Αθήνα και ο Κώστας Μαρτάκης, που τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει καταφέρει να κάνει κάποια πασχαλινή απόδραση.
Στην Αθήνα για τις γιορτές θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio. Μαζί του αλλά και με τον κόσμο που θα βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο να διασκεδάσει θα είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ιωακείμ Φωκά.
Στην πρωτεύουσα με την κόρη της θα είναι στις γιορτές και η Τάμτα, αλλά και η Αγγελική Ηλιάδη που θα κάνει Πάσχα με τον γιο της, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει με τον Νότη Σφακιανάκη.
Διακοπές στο εξοχικό και σε αγαπημένους προορισμούς
Οικογενειακές διακοπές στην Τρίπολη θα κάνει ο Χρήστος Μενιδιάτης, ενώ το εξοχικό της στον Ωρωπό επέλεξε και η Έλενα Ασημακοπούλου με τους δικούς της ανθρώπους. Στο εξοχικό του στον Κάλαμο θα βρεθεί και ο Κώστας Kρομμύδας με την σύζυγό του και την κόρη του, ενώ η Κατερίνα Στικούδη θα κάνει μια ολιγοήμερη απόδραση στην Πάργα και θα “ξεκλέψει” λίγο χρόνο για να βρεθεί με τους γονείς και τον αδελφό της. Ενώ, η Σόφη Πασχάλη θα περάσει το Πάσχα στις όμορφες Σπέτσες.
Στη γενέτειρα του, τη Ρόδο βρέθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Γιώργος Γιαννιάς, ενώ το βράδυ της Ανάστασης θα βρίσκεται στην Αθήνα με την Αμαρυλλίδα και την Χριστίνα Σάλτη στο Frangelico Upper Class.
Τέλος, η Demy, ιδανικά θα ήθελε να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα προσπαθήσει να ξεκλέψει ένα τριήμερο κάπου στην Ελλάδα.

Read More

And More