Η Σ. Πασχάλη παρουσιάζει αποκλειστικά στο TLIFE τη νέα σειρά ρούχων της!

Μία νέα επιχειρηματική κίνηση έκανε πρόσφατα η Σόφη Πασχάλη. Η σέξι γυμνάστρια αποφάσισε να ασχοληθεί με έναν διαφορετικό χώρο που όμως αγαπάει πολύ, αυτό της μόδας. Βέβαια, πάντα σε σχέση με το αντικείμενό της την γυμναστική αφού δημιούργησε μία σειρά από αθλητικά ρούχα για γυναίκες. Η Σόφη μίλησε στο TLIFE για τη νέα της αυτή προσπάθεια και μας παρουσιάζει αποκλειστικά την σειρά!

Πως σου ήρθε η ιδέα να ασχοληθείς με αυτό το αντικείμενο που είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανες μέχρι τώρα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα οικονομικά ανοίγματα είναι “ρίσκο”;
Κατ’ αρχάς πρέπει να σου πω ότι η μόδα με συναρπάζει. Προσπαθώ να είμαι ντυμένη καλαίσθητα, ανάλογα με την περίσταση. Ο χώρος γυμναστηρίου είναι για μένα εξίσου σημαντικός, καθώς έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι ντυμένη όμορφα έχω καλύτερη ψυχολογία, κατά συνέπεια γυμνάζομαι με περισσότερη διάθεση και συνεπάγεται καλύτερο αποτέλεσμα στο σώμα μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το αντικείμενο.
Όσο αφορά το ρίσκο που μου λες, δεν τι βλέπω έτσι αλλά σαν μια προσπάθεια σε δύσκολους καιρούς ένα όμορφο ελληνικό προϊόν σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές να μπορέσει να διατηρηθεί, να εδραιωθεί και ίσως με τον καιρό να αναπτυχθεί.

Τα σχέδια είναι δική σου έμπνευση; Θα κυκλοφορήσουν και σχέδια για άνδρες;

Τα σχέδια δεν είναι δική μου έμπνευση, είναι και δική μου έμπνευση. Δουλεύουμε με μία ομάδα σχεδιαστών και όλοι μαζί κάνουμε την τελική επιλογή.
Η αντρική σειρά ωστόσο είναι κάτι που σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά προς το τέλος του 2013.

Πού μπορούν να τα βρουν και σε τι τιμές;
Σε συγκεκριμένα καταστήματα και οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές, κυμαίνονται στα 20 με 30 ευρώ και θέλω να τονίσω ότι τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εισαγωγής από Ιταλία και είναι υποαλλεργικά και αντιβακτηριδιακά ώστε όση γυμναστική κι αν κάνεις κι όσο ιδρώτα κι αν χύσεις να μην προκαλούνται προβλήματα στο δέρμα.

Ποιες είναι οι πρώτες κριτικές που έχεις πάρει μέχρι στιγμής για το νέο σου εγχείρημα και ποιος άνθρωπος ήταν αυτός που σε στηρίξει πολύ από την αρχή του;
Οι πρώτες κριτικές ήταν από τις φίλες μου. Ήδη η Ζέτα Δούκα μου πρότεινε να φτιάξουμε κολάν τα οποία φορέσαμε στο Μαραθώνιο και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό , καθώς κι η Έλενα Παπαβασιλείου με στηρίζει φορώντας τα στις πρόβες του Dancing. Κι ο άνθρωπος που πάντα με στηρίζει σε κάθε σημαντικό μου βήμα είναι ο πατέρας μου

/

Είχες κάνει ένα ταξίδι στην Αμερική πρόσφατα με αφορμή την σειρά ρούχων. Πες μας δυο λογία για αυτό.
Το ταξίδι στην Αμερική το έκανα με την συνεργάτιδά μου και φίλη μου πια Φένια Στεφανίδου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων ZINI. Για μας τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι απαραίτητα για να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας αλλά κυρίως για τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε.

Δες την νέα σειρά της σέξι γυμνάστριας με την ίδια σε ρόλο μοντέλου!

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More