Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε την “γκάφα” του Λ. Πατίτσα

Η βάφτιση της κορούλας της Όλγας Λαφαζάνη και του Νίκου Οικονόμου ήταν η αφορμή να συγκεντρωθούν το απόγευμα της Κυριακής πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους και η Μαριέττα Χρουσαλά συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

Παρόλο που την ώρα της βάφτισης έβρεχε ασταμάτητα, αυτό δεν εμπόδισε τους καλεσμένους να πάνε στην εκκλησία φορώντας τα καλά τους!

Η Μαριέττα λαμπερή και όμορφη, ντυμένη με ένα υπέροχο φόρμα δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της για το μωρό που περιμένει. Κατέβηκε από το αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της. Εκείνος άνοιξε την ομπρέλα του και άρχισαν να περπατάνε ενώ τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά!

Λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να συνειδητοποιήσει ο σύζυγος της παρουσιάστριας ότι περπατάει μόνος του με την ομπρέλα και η παρουσιάστρια είναι εκτεθειμένη στη βροχή! Βέβαια, συνειδητοποιώντας ότι η έγκυος σύζυγος του βρέχεται γύρισε αμέσως και την έβαλε κάτω από την ομπρέλα του ενώ άφησε τον εαυτό του στη βροχή…

Η άτυχη στιγμή όμως δεν πέρασε απαρατήρητη αφού εκείνη την ώρα οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω τους.

Η γκάφα του Λέοντα Πατίτσα ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν έντονα σήμερα, ιδιαίτερα από την παρέα του “Πρωινό mou” με τον Γιώργο Λιάγκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του… Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More