R. Pattinson: Συμβουλές και παρηγοριά από την πρώην σύντροφό του!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Robert Pattinson και την Kristen Stewart. Μετά την απάτη της αγαπημένης του με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της Rupert Sanders, ο Pattinson ζητά παρηγοριά στην πρώην κοπέλα του.
Ο γνωστός ηθοποιός που μόλις έμαθε για την προδοσία της εδώ και 3 χρόνια συντρόφου του έφυγε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες και πήγε να μείνει στο εξοχικό της καλής του φίλης Reese Whitherspoon, στράφηκε τώρα για συμβουλές και βοήθεια στην πρώην σύντροφό του Nina Schubert.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις με την Nina, καθώς ήταν ο πρώτος μεγάλος του έρωτας, και τώρα είναι διατεθειμένη να του σταθεί στα δύσκολα.
“Ο Robert και η Nina μεγάλωσαν μαζί… Ήταν η πρώτη μεγάλη σχέση του. Μεταξύ τους δεν κατάφερε να κρατήσει το ειδύλλιο, καθώς εκείνος έπρεπε να φύγει για το Λος Άντζελες.”, αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον και προσθέτει: “Η Nina τον συμβούλεψε να μην κάνει βιαστικές κινήσεις και να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να αποφασίσει τι πραγματικά θέλει”, ανέφερε βρετανικό περιοδικό.

Ωστόσο, δεν είναι απίθανε ο Nina να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξανακερδίσει τον πρώην της!

Read More

And More