Η Patty ξεκίνησε τις συναυλίες της! Το TLIFE ήταν εκεί!

Η πρωταγωνίστρια της ομώνυμης σειράς που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους παρουσίασε ένα μοναδικό θέαμα με πολύ χορό και τραγούδι.

Τα παιδάκια έχουν ενθουσιαστεί και από την πρώτη στιγμή τα εισιτήρια άρχισαν να γίνονται ανάρπαστα. Ωστόσο, δεν έχουν εξαντληθεί ακόμη και καμιά από τις συναυλίες δεν έχει γίνει sold out. Άρα προλαβαίνεις να πάς! Οι θέσεις, βέβαια, είναι περιορισμένες γι’ αυτό αν θέλεις να προλάβεις πρέπει να προμηθευτείς γρήγορά το εισιτήριό σου από τα καταστήματα Metropolis ή μέσω του www.eleventickets.gr

Όσοι πρόλαβαν να απολαύσουν τις πρώτες τις εμφανίσεις στην χώρα μας έχουν μείνει ενθουσιασμένοι! Και δεν μιλάμε μόνο για τους μικρούς θαυμαστές της Patty αλλά και για τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους. Διάβασε πως πέρασε η Τατιάνα με την κόρη της Λυδία στη χθεσινή συναυλία!

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι γονείς που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών τους.

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει και το TLIFE, που βρέθηκε εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και φυσικά πολλές φωτογραφίες.

Εκτός των δύο συναυλιών που έγιναν χθες, δες τις υπόλοιπες προγραμματισμένες:

Σάββατο 12/2 στις 12:00
Σάββατο 12/2 στις 16:00
Σάββατο 12/2 στις 20:00
Κυριακή 13/2 στις 11:30
Κυριακή 13/2 στις 15:30

Κυριακή 13/2 στις 19:30

Read More

And More