Σ. Παυλίδου: “Θα είχε ενδιαφέρον να είμαι σε μια εκπομπή με τον Χρήστο”

Η Σοφία Παυλίδου, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Ο παππούς έχει πίεση”, μίλησε στο “OK!” για την δημοσιότητα, τον σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο και τους δυο γιους της.
Της έχει τύχει να παίζει σε άδεια καθίσματα;
“Το έζησα πρώτη φορά πέρσι, όταν έπαιζα στις Αισθηματικές νουβέλες που ήταν μια παράσταση έξω από τα εμπορικά δεδομένα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Πρωτοχρόνια είχαμε παίξει για μια πενταμελή οικογένεια” δήλωσε χαρακτηριστικά..
Αν της ζητούσαν από τον “ANT1” να παρουσιάζει με τον σύζυγο της Χρήστο Φερεντίνο το πρωινό θα το έκανε;
“Δεν το έχω σκεφτεί, δεν το αποκλείω. Θα μπορούσε να είχε ενδιαφέρον να είμαστε μαζί σε μια εκπομπή. Είμαστε χρόνια μαζί, οπότε ο ένας θα συμπλήρωνε τον άλλον”, ανέφερε.
Τι στοιχεία πιστεύει ότι έχουν πάρει οι γιοι της από εκείνη και από τον Χρήστο;
“Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης είναι μια μίξη και των δύο. Είναι πολύ κοινωνικά παιδιά. Κάτι που έχουμε και το έχουν πάρει, είναι το χιούμορ του πατέρα τους και την πολυλογία και την ενέργεια τη δική μου”.

Πέρασαν ποτέ κρίση στη σχέση τους;
“Ασφαλώς, στα πρώτα τρία χρόνια της σχέσης μας που συζούσαμε περάσαμε μια κρίση. Όπου εγώ, μάλιστα, πήρα την απόφαση να φύγω κάποιες ημέρες από το σπίτι, και μετά πάλι στην επταετία περάσαμε άλλη μία. Αλλά αγαπιόμαστε πολύ με τον Χρήστο οπότε ό,τι και να γίνει το ξεπερνάμε.”
Θεωρεί ότι έχει διαχειριστεί σωστά τη δημοσιότητα;

“Τη δημοσιότητα τη διαχειρίστηκα έτσι όπως ήθελα να τη διαχειριστώ… Δεν αποζητώ τη δημοσιότητα και το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο, αν μας ενδιέφερε να είμαστε στα εξώφυλλα των περιοδικών θα μας είχες δει αλλά δεν μας αρέσει να εκθέτουμε τους εαυτού μας και τα παιδιά μας τόσο πολύ”, κατέληξε.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More