Η εκδίκηση της εύσωμης! H παχουλή Lucy έγινε το πρόσωπο εταιρείας σέξυ εσωρούχων!

Ήλθε η ώρα για την εκδίκηση του εύσωμου μοντέλου, μετά την… παντοκρατορία των skinny μοντέλων στις πασαρέλες των σχεδιαστών.

Το παχουλό κορίτσι που βλέπεις στη φωτογραφία κατάφερε να κερδίσει όλες τις καλλίγραμμες ανταγωνίστριές της και να γίνει το πρόπωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της μεγάλης εταιρείας εσωρούχων Ann Summers!


Η curvy Lucy όπως την αποκαλούν τα ξένα περιοδικά, η Lucy με τις καμπύλες δηλαδή, είναι περίπου 75 κιλά αλλά αυτό δεν πτόησε τους 30.000 πολίτες, που την ψήφισαν ώς την πιο σέξυ γυναίκα και την πιο ικανή για να γίνει το επόμενο αστέρι της εταιρείας σέξυ εσωρούχων!

Η τροφαντή αλλά τελικά σέξυ Lucy που είναι φοιτήτρια, επιλέχθηκε μεταξύ 4.000 γυναικών για να συμμετέχει στο διαγωνισμό, ενώ κατάφερε να κερδίσει άνετα τις υπόλοιπες 7 διαγωνιζόμενες οι οποίες όπως βλέπεις στη φωτογραφία είναι κούκλες και με λιγότερα κιλά από την νικήτρια! Είναι όμως όλες “κανονικές γυναίκες” με τις καμπύλες τους!

Η εταιρεία βέβαια ήθελε ένα πρόσωπο που να μπορεί να ταυτιστεί με τη μέση γυναίκα και δεν ήθελε σε καμμια περίπτωση ένα μοντέλο επαγγελματία και κυρίως skinny!

Η Lucy χάρηκε πάρα πολύ για τη νίκη της και δήλωσε ότι έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για να δείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξυ, ακόμα κι αν έχει παραπανίσια κιλά! Το μόνο που την πείραξε από το διαγωνισμό ήταν ότι πλέον οι συμφοιτητές της, την έχουν δει με τα …εσώρουχά της!

Read More

And More