Π. Ζήνα: “Έκλεισα τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης και είμαι πολύ ευτυχισμένη!”

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα που περιμένη το πρώτο της παιδάκι. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός Γιώργος Λύρας είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένη με το νέο της εγκυμοσύνης.

“Είμαι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη”, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Ενώ, αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχει πάρει πολλά κιλά, λόγω εγκυμοσύνης. “Δεν έχω πάρει πολλά κιλά. Μόλις έκλεισα τον τρίτο μήνα και είμαι ανά μήνα και κιλό”, ανέφερε.

Στην ερώτηση, αν προσέχει τη διατροφή της, η ίδια απάντησε το εξής: “Είπα να την χαρώ αυτήν την περίοδο της ζωής μου, αλλά ευτυχώς ο μεταβολισμός μου είναι καλός, οπότε πάμε καλά. Άλλωστε, αυτή η περίοδος είναι η μόνη για μια γυναίκα που δεν την νοιάζει αν παχαίνει και που όσο παχαίνει, τόσο πιο όμορφη αισθάνεται”.

Όπως φαίνεται η Πέγκυ χαίρεται το κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της και της φροντίδας που της δίνει κάθε λεπτό ο σύζυγός της. Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί και στην πρεμιέρα του “Greek Idol”, όπου η γνωστή τραγουδίστρια ερμήνευσε τα νέα της τραγούδια. Ο φωτογραφικός φακός του “Hello!” την απαθανάτισε λίγο πριν την έρναρξη του show.

Read More

And More