Πέγκυ Ζήνα: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία της – Τι λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο TLIFE!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες η Πέγκυ Ζήνα εξαιτίας μια αδιαθεσίας που ένιωσε, κατά τη διάρκεια της πρόβας της στο κέντρο όπου θα εμφανίζεται το χειμώνα. Η γνωστή τραγουδίστρια ανησύχησε τους δικούς της ανθρώπους, όταν ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Όπως διαβάσαμε στην “Espresso”, τον τελευταίο καιρό η Πέγκυ έκανε εξαντλητικές πρόβες, προκειμένου το αποτέλεσμα φέτος στο “Οδός Πειραιώς 178” να είναι το καλύτερο δυνατό. Χθες όμως κατά τη διάρκεια της πρόβας ένιωσε τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Οι συνεργάτες της μόλις την είδαν έτοιμη να σωριαστεί, διέκοψαν τα πάντα και την μετέφεραν σε γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας.
Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα, την οποία κόλλησε η Πέγκυ από τη μικρή Ηλέκτρα. Της συνέστησαν λοιπόν λίγες μέρες ξεκούραση, πράγμα που σημαίνει ότι η αυριανή της πρεμιέρα αναβάλλεται για τις 12 Οκτωβρίου.

Στο TLIFE μίλησε άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον που βρίσκεται μαζί της κάθε στιγμή: “Οι γιατροί διέγνωσαν όντως μια γαστρεντερίτιδα. Δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά θα μείνει και σήμερα στο νοσοκομείο. Θέλουν να τις κάνουν κάποιες εξετάσεις… Έπρεπε να βγει σήμερα. Της έβαλαν από χθες ορούς αλλά θα μείνει για να της κάνουν κάποιους υπέρηχους κλπ… Αύριο το πρωί θα μας πούνε πότε θα βγει. Όντως την κόλλησε από τη μικρή Ηλέκτρα. Το Σαββατοκύριακο ήταν οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη και η μικρή αρώστησε εκεί. Η Πέγκυ κόλλησε δίχως να το καταλάβει κι ενώ δεν ήταν καλά, έκανε ανεξάντλητες πρόβες. Χθες κατέρρευσε, σχεδόν λιποθύμησε. Δεν είναι κάτι σοβαρό όμως…”

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More