Απίστευτο! Τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο, επειδή έχει τεράστιο… πέος!

Ο Jonah Falcon πάντα είχε πρόβλημα με την ασφάλεια στα αεροδρόμια και ο λόγος… τα πλούσια προσόντα του! Πρόκειται για τον άντρα που κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο αεροδρόμιο του San Francisco, χάρη στο μεγάλο πέος του!
Το πέος του Falcon είναι 22,86 εκατοστά σε χαλαρή κατάσταση και αγγίζει τα 35 εκατοστά σε στύση και γι’ αυτό το λόγο, κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες ως ο άντρας με το μεγαλύτερο πέος.

Σύμφωνα με την Huffington Post, όμως, τα προσόντα του στάθηκαν αφορμή για μια από τις πιο περίεργες περιπέτειες που θα μπορούσε να έχει στο αεροδρόμιο. Περνώντας από τον έλεγχο, οι άνθρωποι της ασφάλειας εντόπισαν ένα ύποπτο φούσκωμα στο παντελόνι του Falcon και το ζήτησαν να αδειάσει τις τσέπες του. Όταν τους απάντησε πως δεν είχε κάτι μέσα, τον πλησίασε κάποιος και ρώτησε μήπως ήταν σε στύση και εκείνος αποκρίθηκε πως “όχι”.
Τότε ξεκίνησε και η περιπέτειά του, καθώς τον ανάγκασαν να περάσει από το μηχάνημα με τις ακτίνες X, τον ανιχνευτή μετάλλων και του έριξαν μέχρι και πούδρα στο παντελόνι για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, ο υπάλληλος έφθασε στο σημείο μέχρι και να αγγίξει το πέος του για να τον περάσει από τον έλεγχο.

Ο ίδιος, πάντως, βρήκε αυτήν την περιπέτεια πολύ αστεία, εξηγώντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που σοκάρει κάποιον, επειδή είναι ιδιαίτερα προικισμένος,

Read More

And More